Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
tortabevono
csendes tag
sziasztok! voip telefonáláshoz keresek minél olcsóbb, számítógépmentes megoldást. otthoni használatra kell, azaz wifi rendelkezésre áll.
most láttam egy 50 eurós okostelefon ajánlatot. persze, gondolom, elavult, de jól hangzik.
(osztrák mediamarktban HUAWEI Ascend Y201 B-FREE EDITION offen für alle Netze).
szóval pontosítva a kérdést:
1. nem gond-e, hogy régi (2.3 Gingerbread) android van benne? a freevoipdeal kliens fut ezen a verzión?
2. tud-e esetleg valaki 50 euró alatti árat voip telefonkészülékre? (gondolom a modemet is le kéne cserélni, mert a jelenleginek nincs speciális telefon-kimenete.)
előre is köszi a megvilágosítást![ Szerkesztve ]
-
szilard28
aktív tag
válasz tortabevono #4451 üzenetére
régi androidon is fut a mobilevoip (vagy CSipsimple)
Nálunk is van néha 10-15 e ft-ért kifutó típus akcióban MM-ben és hasonlókban.
-
LámaZ
addikt
válasz allfinanz #4440 üzenetére
Nekem Hipernet Medium lesz VI.6.-ától (10 GB/hó). Eddig Active volt, de az 5 GB nem volt elég, igaz egy kb. 1,0 GB-os filmet is letorrenteztem. Emellett fizetek havi ezret 100 GB éjszakai adatmennyiségre (0:00 - 8:00 között), de 20%-át se használom el. Ráadásul, a Telenor éjjel szokta karbantartani a hálózatát, így a 100 GB éjszakai forgalom egy nagy kamu szerintem.
A havi netem (a digis 1,5 Gb/hó/1500 ft mellett, amely csak okostelóra van nálam) így 5+1 = 6000 ft.
Ha ebben az árban jelenik meg szolgáltató, amelynél nincs felosztás napszakokra, azaz havi kb. 6k-ért ad 100 GB-ot, azonnal átmegyek hozzá. Persze, a lefedettség is fontos lenne, de mindent nem lehet egyszerre.Legyen minden jó!
-
edk-
őstag
5 kFt-ért tudok neked (vagy másnak) adni egy ilyet. Ehhez persze kell egy analóg telefonkészülék.
Csak egy VoIP account állítható be, mert AOL branded a másik. A DTMF-kódokat nem nagyon viszi át. Budapesten van.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
OgKush
senior tag
Számolgattam, és csapdába estem.. t-mobile-nál vagyok, mix csomag, havi 3550ft, +500mb net, 2000ft,
Nézegettem csomagokat, hogy 1000-2000ft körül legyen a havi díj, de amit találtam, arra se engednek válltaniSzerintetek ha lemondom ezt a kártyát, ( nem tudom, hogy ez lehetséges-e amíg a telóm részletét fizetem) és veszek valami dominós kártyát, csak, hogy legyen egy számom, akkor upc-nél megéri 1gb-os net 2000ft-ért?
Mert akkor csak a voip-ról telóznék, illetve vész esetére még a dominós kártyám is ott van. -
Zeki
nagyúr
Ha van wifi router a neteden, akkor elég egy wifis okosteló, rajta a mobilevoip, és lehet beszélgetni.
De hogy az occsó kínai telók ebben mit hoznak, az passz. -
-
OgKush
senior tag
Android 4.1en nem tudjatok, hogy mi ez az internetes hivas? Tarcsazo beallitasainal talaltam, gyarilag ott van.
-
edk-
őstag
Galaxy Y: 3", 320x240, 290 MB RAM / 190 MB ROM
Százdolláros tipikusan: legalább 4" (ez lehet hátrány is), 800x480, 512 MB RAM, 4 GB ROMPersze ott a posta és a vám kockázata, meg a jótállás érvényesíthetősége. Ingyen ebéd nincsen.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
club1
veterán
SIP-es voip hívások indítására. Nem minden voip szolgáltató támogatja a SIP protokollt, de a többségük igen, már csak azért is mert a hardveres voip eszközök többsége ezt a protokollt használja. A SIP-es hívások mobilneten könnyebben korlátozhatóak, mivel általában adott portot használnak.
-
n@p@lm
őstag
válasz Greenbook #4443 üzenetére
szia!
és miként tudod elkülöníteni a sip hívást?
rákötnék egy analóg telefont (ami nem teljesen igaz, mert digitális t-home) és van egy actionvoip-s accountom.
hívás fogadást a t-home felől fogadnék, azzal gondolom nem lenne probléma.
de amikor hívást kezdeményezek akkor az actionvoip-ről szeretném, na ez hogy működik egy készülékben? -
őstag
Ez is ugyanolyan voip, mintha CSipSimple-t használnál, de ezeket a port alapján a szolgáltatónak könnyebb tiltani ( #4471 club1 ), mint a MobileVoip-ot, utóbbi saját portot és szervert használ. Szóval ha a beépített sip kliensen nem mennek a hívásaid, akkor MobileVoip-ot próbáld ki.
-
tupuk
aktív tag
Sziasztok,
valami technikai gikszerem van, valaki tudna tanácsot adni?
Otthon van wifim. Vettem okostelefont, Samsug galaxy mini. Rátettem a voip-telefonom (freevoipdeal) andoidos verzióját, de ezen a rendszeren (android-galaxy minim - wifi) keresztül a hang használhatatlanul rossz minőségű. Ha ott állok a router mellett akkor is.
Valaki tanácsolta, hogy tegyek fel egy CsipSimple nevű programot és azon keresztül próbálkozzam. Feltettem, így a hang felém (okosteló) jó, de a hívott fél nem hall semmit.
Mit lehetne tenni, hogy a telefonról is rendesen működjön, wifin keresztül a voip telefonáslás?
-
Pachenkoooo
tag
Sziasztok.
Valaki a számba rágná részletesen, hogyan is működik ez az olcsó hívás okostrlón?
-
Zeki
nagyúr
válasz Pachenkoooo #4484 üzenetére
Topiknyitóba szedtem össze, olvasd el.
Ha valami még nem világos, írd le. -
Beebor88
csendes tag
A callback és phone to phone hívás ugyanaz, csak az egyik az appon keresztül, másik a netes felületen keresztül történik, vagy van valami különbség (pl.: adatforgalom tekintetében)?
Köszi a választ
-
őstag
válasz Pachenkoooo #4487 üzenetére
Meglévőddel is jó, de a voip-hoz szükséges wifi vagy mobilnet.
-
OgKush
senior tag
Ja az miért van, hogy nem enged most lakást se hívni? Mondván, hogy nincs keret
-
bigbuda
aktív tag
Üdvözlet!
Nagyon szeretnék egy olyan megoldást, amivel a legolcsóbban tudok kijönni telefonálás terén, ha kell le is váltanám szinte teljesen a mobil előfizetéseimet.
Gondolom sokatoknak van már tapasztalata, hogyan éri meg ez az egész... Hol és milyen mobilnetet kössek, vagy milyen díjcsomagot válasszak. Vagy Ti hogyan csináljátok?
2 SIM kártyás készülékem van...
-
csipuka
senior tag
Ez a beepitett SIP kliens jo lenne, mert akkor a gyari tarcsazot tudnam hasznalni, es csak mashova kene felvenni a telefonszamot. Mindent beallitottam, de en sajnos nem hallottam semmit.
A masik oldalon joanyam felvette, mert kicsorgott.
Valakinek sikerult a FVD-al osszeloni a beepitett SIP klienst mukodokepesre?
Eleg szegenyes az ICS-ben a beallitasi lehetoseg.
CSipSimple meg, csak azt folyton kulon inditom, a HTC-men meg jobb lenne egy helyre tenni a gyorshivokat, csak szepen megkulonboztetve, hogy ki menjen GSM-en es ki SIP-en. -
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki ismerős az USÁ-ban mobilszolgáltatók terén?
Rövid, egyhetes tartózkodásra milyen szolgáltatótól érdemes prepaid SIM-et venni?
Lényeg, hogy a MobileVOIP-ot akarom használni Callback-el, szóval elérhető legyek USA számon és tudjak egy pár MB-nyi mobilnetet használni a hívások indításához?Megéri egyáltalán egy hétre venni ottani SIM-et?
-
VoidXs
nagyúr
válasz Andralin #4499 üzenetére
Én egy hónapig voltam kint, és roamingeltem inkább. A SmartEast-ben volt róla szó, valami 500-600 forintból egy hétre kijön SIM csere nélkül. De ha már USA-i szolgáltató kell, akkor a Verizon-nál van 300 mega, $60-ért: [link], ami azért brutálisan sok. Ilyen ritkaság is előfordul, hogy mi vezetünk árban és lefedettségben is.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest