Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Melléduma sajnos. Erről persze küldtek e-mailt anno, és én is hátradőltem, hogy milyen jó, végre nem kell ezzel szórakozni, ha éppen a projekt vagy a munkáltató igényli, akkor majd megyek vizsgázni (upgradelni). Csakhogy sajnos nem így van. Ami nem jár le, az a már birtokolt cert az adott verzióra (előtte ez is lejárt, szóval teljesen el tudtad veszíteni a vcp-d). Viszont a tanfolyamkötelezettség nélküli vizsga továbbra is határidős, ha X verziójú cert-et nem újítasz meg vizsgával Y vagy Z verzióra adott időn belül, akkor egy idő után nem is engedik, csak tanfolyammal.
Én is az utolsó pillanatban szembesültem ezzel tavaly év végén, akkor is úgy úsztam meg, hogy volt egy NSX vizsgám, amit kivételként kezeltek (a vpc-mmel önmagában már csak tanfolyammal ment volna az upgrade, de az ugyanolyan verziójú VCP-NV-vel még engedték).
Amúgy asszem 6-osom volt, és azt upgradeltem DCV7-2021-re, de ez a fentiek szempontjából lényegtelen.szerk.: bocsi, látom Newman leírta ugyanezt, csak én még 8 körül kezdtem el írni, és most nyomtam rá a postra, lassan indul a nap, na

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Synology NAS
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (13db maradt)
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest