Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Melléduma sajnos. Erről persze küldtek e-mailt anno, és én is hátradőltem, hogy milyen jó, végre nem kell ezzel szórakozni, ha éppen a projekt vagy a munkáltató igényli, akkor majd megyek vizsgázni (upgradelni). Csakhogy sajnos nem így van. Ami nem jár le, az a már birtokolt cert az adott verzióra (előtte ez is lejárt, szóval teljesen el tudtad veszíteni a vcp-d). Viszont a tanfolyamkötelezettség nélküli vizsga továbbra is határidős, ha X verziójú cert-et nem újítasz meg vizsgával Y vagy Z verzióra adott időn belül, akkor egy idő után nem is engedik, csak tanfolyammal.
Én is az utolsó pillanatban szembesültem ezzel tavaly év végén, akkor is úgy úsztam meg, hogy volt egy NSX vizsgám, amit kivételként kezeltek (a vpc-mmel önmagában már csak tanfolyammal ment volna az upgrade, de az ugyanolyan verziójú VCP-NV-vel még engedték).
Amúgy asszem 6-osom volt, és azt upgradeltem DCV7-2021-re, de ez a fentiek szempontjából lényegtelen.szerk.: bocsi, látom Newman leírta ugyanezt, csak én még 8 körül kezdtem el írni, és most nyomtam rá a postra, lassan indul a nap, na

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs