Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Sziasztok,
frissiteni kellene egy rakat szervert, amik mar vagy 100 eve nem voltak. Dell es nehany HP. Eddig ket Dellen vagyok tul, a sokgigas iso-t hasznaltam, de egyreszt ra kell engedni 2-3x, masreszt meg egy nap/szerver sebesseggel tudok haladni igy.
Kellene nekem egy kisebb iso, akar az eredetinek a kitakaritasaval, mert mindent vegigprobal a telepito akkor is, ha nincs benne a HW...
Amit probaltam:
- Repo manager: egyesevel kellene kiszedni a fajlokat, nagyon idoigenyes, cmd nincs.
- Racadm, repo manager 2.2 idrac inventoryval: nincs nyitva a port vagy egyeb gond. Portot nyitni nem lesz egyszeru.
- egyesevel fel tudom rakni ill. be tudom rakni egy isoba a binarisokat, de nem akarok kihagyni semmi olyat, amit pl. az IO device report nem hoz.
- Repo manager nem eszi meg az iDRAC xml inventory fajlt.A fullos ISO-ban meg kodolt nevek vannak, nehogy egy scripttel ki tudjam szedni amik kellenek.
Otletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest