Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
erre valaki valamit? (vSphere 6.0)
Én az 'A' felé tendálok, a többség inkább a 'C' felé:
Gondolatmenet:
'A'
a VM-hez több vCPU lett rendelve, de a benne futó applikáció csupán egyetlen vCPU-t tud értelmesen kihasználni, azt 100%-ra pörgeti, a többi 0-n marad. A VM futását egy CPU limit korlátozhatja, amit a CPU0 ki is max-szol.'C'
A CPU affinitást én nem látom kritikusnak, mivel több vCPU van a VM-hez rendelve és ezek egyáltalán nincsenek kihajtva.
A CPU affinitás akkor lehetne (szerintem) probléma, ha mindösszesen 1x vCPU lenne a VM-ben és a VM végezne képmegjelenítést vagy valami munkát, ami a VM világán kívül is processzinget kíván egy második szál formájában. Azonban az alkalmazás több vCPU val rendelkezik, amelyek unatkoznak, tehát konzolos képmegjelenítés etc sem lehet szűk keresztmetszet...Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs