Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
erre valaki valamit? (vSphere 6.0)
Én az 'A' felé tendálok, a többség inkább a 'C' felé:
Gondolatmenet:
'A'
a VM-hez több vCPU lett rendelve, de a benne futó applikáció csupán egyetlen vCPU-t tud értelmesen kihasználni, azt 100%-ra pörgeti, a többi 0-n marad. A VM futását egy CPU limit korlátozhatja, amit a CPU0 ki is max-szol.'C'
A CPU affinitást én nem látom kritikusnak, mivel több vCPU van a VM-hez rendelve és ezek egyáltalán nincsenek kihajtva.
A CPU affinitás akkor lehetne (szerintem) probléma, ha mindösszesen 1x vCPU lenne a VM-ben és a VM végezne képmegjelenítést vagy valami munkát, ami a VM világán kívül is processzinget kíván egy második szál formájában. Azonban az alkalmazás több vCPU val rendelkezik, amelyek unatkoznak, tehát konzolos képmegjelenítés etc sem lehet szűk keresztmetszet...Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest