Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Ja, lehet hülyén fogalmaztam meg és nem 100%-ban adtam át azt amire gondolok, akkor még 1x
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jelenleg 2db HP szerverre húztam fel 1-1 esxi-t és Hyper-V-t a szakdogám miatt. Mielőtt telepítettem volna az egyes hypervisorokat a HP RAID kezelőjében csináltam tömböket és erre húztam fel a hypervisort. A kérdésem az akart lenni, hogy:
1. ez a gyakorlatban is így megy vagy sem. Tehát magát a hypervisort is előre konfigurált RAID-re telepítik vagy sem? De már válaszoltál rá, sima RAID 1 elég ezek szerint.
2. Ha nincs különálló datastore (pl HP MSA), hanem a serverben lévő diskeket használom akkor a RAID kialakítását a szerver RAID kezelőjében vagy hypervisor-ban érdemesebb megvalósítani, gondolom utóbbi, nem?Konkretizálva a dolgokat. Adott egy HP ProLiant DL380 G7, benne 2 x 72GB és 6 x 146GB-os Diskekkel. A legjobb megoldás az, ha a 2db 72-es diskből csinálok egy RAID1-et és arra tolom rá a hypervisor-t, a maradék 6ot nem "bántom" a HP-s RAID managerben, hanem majd VMware-ben állítom be RAID10-nak pl, nem?
Remélem most már kicsit jobban átment amit kérdezni akartam. Bár most is már fáradt vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)