Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Ja, lehet hülyén fogalmaztam meg és nem 100%-ban adtam át azt amire gondolok, akkor még 1x
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jelenleg 2db HP szerverre húztam fel 1-1 esxi-t és Hyper-V-t a szakdogám miatt. Mielőtt telepítettem volna az egyes hypervisorokat a HP RAID kezelőjében csináltam tömböket és erre húztam fel a hypervisort. A kérdésem az akart lenni, hogy:
1. ez a gyakorlatban is így megy vagy sem. Tehát magát a hypervisort is előre konfigurált RAID-re telepítik vagy sem? De már válaszoltál rá, sima RAID 1 elég ezek szerint.
2. Ha nincs különálló datastore (pl HP MSA), hanem a serverben lévő diskeket használom akkor a RAID kialakítását a szerver RAID kezelőjében vagy hypervisor-ban érdemesebb megvalósítani, gondolom utóbbi, nem?Konkretizálva a dolgokat. Adott egy HP ProLiant DL380 G7, benne 2 x 72GB és 6 x 146GB-os Diskekkel. A legjobb megoldás az, ha a 2db 72-es diskből csinálok egy RAID1-et és arra tolom rá a hypervisor-t, a maradék 6ot nem "bántom" a HP-s RAID managerben, hanem majd VMware-ben állítom be RAID10-nak pl, nem?
Remélem most már kicsit jobban átment amit kérdezni akartam. Bár most is már fáradt vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)