Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
WDR3600 van egy terás vinyó van rárakva, illetve egy 1 GB-os pendrive amin extroot van. Openwrt amúgy, Chaos Calmer van rajta, van Squid is rá, de amint újraindítom a squid process-t elszáll a config, szóval nem valami ügyes még.
Amúgy igazad van, a lan -> wan irányt kellene proxyzni, holnap rákeresek, eddig szarul csináltam, wan->lan irányt akartam proxyzni.
Bocsi a hülye kérdésekért és köszi a segítséget!
Igazából azt sikerült belőnöm, hogy manuális beállítással megy a Proxy, csak a transzparens módot nem igazán értettem. Főleg hogy megkavartak azzal, hogy a transparent helyett intercept lett, ami NAT-olással operál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazából azt sikerült belőnöm, hogy manuális beállítással megy a Proxy, csak a transzparens módot nem igazán értettem. Főleg hogy megkavartak azzal, hogy a transparent helyett intercept lett, ami NAT-olással operál.