Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    őstag

    válasz MPowerPH #59607 üzenetére

    RX480at hutok egy Accelero Xtreme IV-el, miota feltetem ahutot ujra, rendesen, azota a gpu 40-45fokig meg, huzva. s ez 50 euro (egy Morpheus is 60+ventik kb 40 euro ha nagyon magasan arazott ventiket veszel), van hozza bivaly hatlap (sajnos a Morpheushoz nincs hatlap, de az artic hatlapjat meg lehet venni kulon is, s ha akarod, fel lehet tornaszni a kartyara), meg ami kell. Igaz, hogy harom slotos, akar negy slotosra is boviti a kartyat (Morpheus + accelero hatlap egyertelmuen 4 slotos), de nem 300+euro, hogy kiepits egy alap loopot.

    (Egyetlen bajom az Acceleroval, hogy a gpu hofok alapjan gyak alapjaraton tartja a ventiket maxon is, igy azert nem brutal a legaramlas, ami max terhelesnel jol jonne a vrmnek. Na, ha olyan ventit valasztasz a Morpheushoz, akkor nincs gond, annyi levegot fog attolni rajta, amennyit nem szeretnel, s akkor is kussolni fog, mig az accelero, ha feltolod manual a ventit maxra, akkor a ventiknek megjon a hangjuk.)

    Egyebkent persze, jo moka vizet epiteni, de egy RX580 eseteben annyira nem eri meg. Kiveve, ha amugy is megcsinalod, vagy mar ott a kesz loop, csak boviteni kell, hogy hozzaadd a kartyat.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés