Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha esetleg valaki azzal szívna, hogy guest rendszer nem működne a virtualbox 6.1 a win10-en bekapcsolt hyper-v -vel, mert például a wsl2 is aktiválva van... akkor nekem úgy sikerült életre kelteni a hyper-v tiltása nélkül az ubuntu 20.04-em, hogy feltettem a friss teszt verziójú 6.1-esból a 6.1.19-eset, átbillentettem kézzel a procibeállításnál hyper-v -re a módot a harmadik tabon. És még egy fontos: be kellett kapcsolni a 3d gyorsítást az alap wmsvga virtuális videokártyánáll, mert anélkül nem indult el a grafikus felület.
Ugyanez persze simán ment kavarás nélkül mielőtt a hyper-v aktív lett. Lehet azon is múlik, hogy azon a gépen a proci nem tud vt-d -t. Igaz guest addition is fel van téve, esetleg attól is függhet. Egy másik újabb gépen, bár régebbi win 10 verzióval nem esett ki ilyen gond, mert valsz a proci tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest