Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
. sőt. Meg is rogyott. Ha bent hagyom a meghajtóban, akkor elindul, áétja is a meghajtóban lévő imindzs-t, de semmi..akkor is max 1024x768..
. em igazán értem. Holnap megnézem jobban ezt az egész additions dolgot, hol ronthattam el. Mondjuk azt sem érte, miért működő VM esetén kell ezt babrálni.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. sőt. Meg is rogyott. Ha bent hagyom a meghajtóban, akkor elindul, áétja is a meghajtóban lévő imindzs-t, de semmi..akkor is max 1024x768..
. em igazán értem. Holnap megnézem jobban ezt az egész additions dolgot, hol ronthattam el. Mondjuk azt sem érte, miért működő VM esetén kell ezt babrálni..