Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
. sőt. Meg is rogyott. Ha bent hagyom a meghajtóban, akkor elindul, áétja is a meghajtóban lévő imindzs-t, de semmi..akkor is max 1024x768..
. em igazán értem. Holnap megnézem jobban ezt az egész additions dolgot, hol ronthattam el. Mondjuk azt sem érte, miért működő VM esetén kell ezt babrálni.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux haladóknak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 26
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. sőt. Meg is rogyott. Ha bent hagyom a meghajtóban, akkor elindul, áétja is a meghajtóban lévő imindzs-t, de semmi..akkor is max 1024x768..
. em igazán értem. Holnap megnézem jobban ezt az egész additions dolgot, hol ronthattam el. Mondjuk azt sem érte, miért működő VM esetén kell ezt babrálni..