Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
válasz
Tuninger #21882 üzenetére
Igen, azzal egyetértek, hogy nagyjából ekvivalens, de amiket én láttam eddig, az alapján messze nem ugyanaz.
Talán ha lenne mondjuk egy 100mm-es Leica fix optika és lenne mellé egy teljesen ugyanilyen karakterű 50mm Leica fix optika (ugyanolyan torzítás, háttérmosás, fókuszvonal görbület stb. stb.) és az lenne FF m43 összevetésen (mondjuk egyik sem teljesen nyitva) akkor már lehet jobban hasonlítana.
De a valóságban még az egy adott kínálaton belül is eltérnek az objektívek, ha meg más gyártókról beszélünk, akkor végképp.Nem nagyon értem, hogy mi olyan különleges azokban a méregdrága mozis objektívekben, de annyi biztos hogy a hátteret gyönyörűen képesek mosni vagy az arcot kiemelni, nyilván utóbbi egy része a világítás, de mindegy, hogy s16mm vagy s35mm filmhez gyártották őket, jól néznek ki.
Ezek az anamorfikus adapterek stb. jó hogy vannak, de igazából nem hasonlítanak arra, ahogy azok kinéznek (nyilván más budget-el dolgoznak, csak nem értem, hogy a modern technológiával az 'alsóházban' mért nem lehet valami hasonlót alkotni, mért csak sima "állóképes" objektívek vannak más házakba betéve)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest