- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Elnézést, nem személy szerint rád értettem. Hanem úgy álltalánoságban, ez a tapasztalatom.
Van egy hitgyülekezetes ismerősöm, aki tényleg semmi mást nem tud, csak idézgetni a Bibliai történésekből. Bármit is kérdezek,sokezer évvel ezelőtti történésekből tud csak példákat felhozni."Én nem vagyok jó ember, vagyis képtelen lennék arra, hogy jó legyek... egyszerűen ugyanolyan, vagy talán még egy kicsit olyqanabb emebr vagyok, mint bárki itt a fórumon, vagy a környezetemben.... "
De én szerintem jó ember vagy.
Ha az ember eleve bűnösnek születik, akkor az az alapértelmezett. Úgymond a nulla. Ahhoz képest lehet valaki jó, és lehet annál rosszabb is! És szerintem te jócskán a jó irányba tolódsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest