Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.

További tudnivalók >>>

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1297) Mankó


Mankó
veterán

Sziasztok!

Kellene egy pártatlan vélemény, amire hivatkozhatok az eladó előtt, mert értetlenkedik kicsit a használt eszközökre vonatkozó próba garanciával kapcsolatban.

A pontos szitu:
Vettem egy Motorola V3i telefont a minap. Rendben meg is érkezett, este vettem át, feltöltöttem és másnap reggel használatba vettem. Másnap a délelőtt folyamán 6-7 telefonom volt és egy sms. Majd nem sokkal később megnyomtam az oldalán egy gombot, hogy megnézzem a pontos időt, ekkor újra indult és azóta sem lehet bele lelket verni, mert csak a sim kódig jut el és már ott semmit nem fogad el.
Küldtem üzenetet az eladónak a problémámról, amire azt válaszolta, hogy nem tud garanciát vállalni rá, mert beszámított cucc volt és hogy kit lehet ez ügyben megkérdezni a fórumon.

Én a következőket írtam neki:
Hat kiprobalasi garancia itt mindenre szokott lenni, ami 2-3 nap. Sajnos ez egy napot se birt ki. Kellemetlen az egesz, mert nekem meg kellene ez a telefon, de hat igy hasznalhatatlan.
3 dolgot tehetunk, egy visszautalod a lovet, en meg vissza postazom a telot. Ketto: elfelezzuk az osszeget, s benyeljuk a 3 bukot, ez esetben nem postazgatok. Vagy bevagod a durcit, s lelepsz. Ez esetben lehet kuldok neked 1-2 feketet.
Na hogy csinaljuk, vagy van egyeb otleted?

Szerintem az a korrekt választás, amit erkölcsileg elvárnánk a másik féltől hasonló esetben, de ez csak az én véleményem.
De mondjatok ti is véleményt!

Köszi

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.