Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  uleFone Power

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1251) Meggyi001 válasza zitaa01 (#1250) üzenetére

Nekem pl soha nem volt gondom vele, se az 5.1-el, se a 6-ossal. Minden műkszik szépen és jól.

https://gamergep.hu/

(#1252) Ferfiu válasza zitaa01 (#1250) üzenetére


Ferfiu
tag

Windows 10-re nem olyan egyszerű ám drivereket telepíteni külső forrásból, de vannak hozzá tutorialok.
Ha nem rootolni szeretnél és van WiFi-d, akkor én egész egyszerűen áthidalnám a problémát az Airdroid nevű program használatával.

(#1253) whisky71 válasza zitaa01 (#1250) üzenetére


whisky71
tag

Én 5.1-el kaptam, felflasheltem rá a gyári hatost és hibátlanul (ha lehet ilyet mondani) működik. Semmi root meg mókolás.

(#1254) Meggyi001

Beírtam ide én is, hátha egyszer kapunk valamit :) : [link]

Kicseréltem innen a boot animációt, a 720-asok működnek, az 1080-asok bootloop. Recovery-ből kell flesselni a zipet. Ha valakinek véletlenül bootloop lenne 720-nál is, flash után cache/dalvik cache wipe. Nekem az explode és a frosty jön be, most frosty van. De majd keresek valami jó kis CM típust is.

https://gamergep.hu/

(#1255) Norby86 válasza zitaa01 (#1246) üzenetére


Norby86
őstag

Szia!

Na akkor egy sorstárs úgy látom van itt. Épp irni akartam hogy mai nap ugyan ez történt velem is. Reggel még simán látta a telefonom a Win10, délutánra már nem... konkrétan rádugom és semmit nem jelenít meg. Ha átkapcsolom az adatátvitelt XP kompatiilis módba és felcsatolom az sd kártyát, akkor azt látja, de a telefon belső memóriáját nem. Anyám gépére rádugtam amin szintén windows 10 van, azon meg még megy. De ezek szerint egy frissítés kiiktatta valahogy ezt a funkciót hogy lássa a gép a telefont win10 alatt. Vajon hogy lehet ezt helyrehozni?

Másik két aróbb problémám hogy trackelek kerékpározás közben, azaz a gps alapján menti a program hogy merre és mennyit megyek éppen. Szóval a gps be van kapcsolva, sőt a leg pontosabbra van állítva hogy mobil hálózat alapján is bemérje a tartózkodási helyemet elvileg így tíz méteres pontossággal mér. De valamiért a trackingbe bizonyos helyeken csak egyenes vonalakat húz, magyarul nincs az úton a gps, elveszti a jelet gondolom. Szóval nem tudom erre is mit lehetne kitalálni. Másik gondom a kamera. Sajnos bármilyen programot próbálok, a kamera lencse szélei borzasztóan homályosítják a képet. :( Mutatok példákat, íme: 1,2,3.
Főleg a képek bal szélét mossa el teljesen a lencse, de néha a jobb széleket is. Középen semmi baj a képpel. Persze tudom, ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni. :(

-Norbi-

(#1256) Zolorado válasza zitaa01 (#1250) üzenetére


Zolorado
tag

Nekem nem bugos (még 5.1-es droid van rajta), a play is szépen megy.
A Windows 10 szvsz egy hulladék, én nem a telefonnal trükköznék, hanem feltenném a Windows 7-et.

[ Szerkesztve ]

(#1257) krampoosz


krampoosz
tag

Sziasztok, Jó telefonnak tartom a Powert, gondolkodom a vásárláson, most Gearbest EU raktárról is beszerezhető. Egyedüli gond, hogy ha kell nem értek a flasheléshez, rootoláshoz, stb, a kérdés: Miskolcon vagy környékén lakik valaki közületek ha személyes segítségre lenne szükségem ?

(#1258) abasoft


abasoft
újonc

Sziasztok! Egy esetleges ötlet azok számára, akiknél először próbálva (azaz, nem úgy értve, hogy jó volt, aztán valami gond lett vele) nem megy a 4G. Saját esetemben is így volt. Ha valaki már leírta volna, akkor elnézést a közbeszólásért.

A telefon úgy érkezik, hogy alapból meg vannak adva a szükséges internet beállítások. Csakhogy a Ulefone-nál még valami ezer éves adatok szerint állítják be. Ezekkel nem fog működni a 4G.

Telenorosoknak itt vannak a helyes beállítások: https://www.telenor.hu/beallitasok/android

Ezek alapján nálam minden OK lett, ahol van 4G, ott stabilan rajta van a telefonom.

Üdv.

(#1259) Meggyi001

Krampoosz: nem olyan nehéz ám az.

abasoft: csak megnézték az apn-eket, nem? Nekem legalábbis az elsők között lenne, ha ilyen gondom lett volna.

[ Szerkesztve ]

https://gamergep.hu/

(#1260) abasoft válasza Meggyi001 (#1259) üzenetére


abasoft
újonc

Az a megtévesztő, hogy látszólag be van állítva. Ha valaki csak megnézi, de nem egyezteti az aktuálissal, akkor azt hiheti, hogy rendben van. Nálam is úgy nézett ki először, hogy a kis 3G még megjelent a térerő ikon mellett, de a 4G már nem, csak a beállítások aktuálisra frissítése után.

(#1261) Meggyi001 válasza abasoft (#1260) üzenetére

Ja, az megtévesztő lehet.

https://gamergep.hu/

(#1262) Keeperv85 válasza Meggyi001 (#1259) üzenetére


Keeperv85
nagyúr

Kiküldi a Telenor konfig. üzenetben... :K

(#1263) Bernath válasza abasoft (#1260) üzenetére


Bernath
tag

Nekem is "megoldódott" a 4G problémám....A céges sim még nem tudja a 4G-t,a digis új adat sim kártya sem.... :( Beleraktam egy vodást s gyönyörűen felment a hálózatra. Nálam az volt a megtévesztő,hogy a digi ugye a telenor hálózatát használja,s különböző segédprogik ki is jelezték,hogy elérhető a 4G hálózat,ellenben állítólag a digi nem vette meg a 4G hálózat használati jogát....Esetleg akinek ezzel kapcsolatban van infója nyugodtan ossza meg velem :R

Bernath

(#1264) Zolorado válasza krampoosz (#1257) üzenetére


Zolorado
tag

Nekem nem volt szükség sem flashre, sem rootra. Ha nincs szükséged nagyon(!) speciális dolgoka, akkor egy launcher feltelepítésével (nekem a KKM Launcher jött be leginkább) megfelelően testreszabható, a hiányosságok pótolhatók.

(#1265) Shida


Shida
csendes tag

Sziasztok!

Egyik ismerősőm ajánlotta nekem ezt a telefont és nagyon szemezek már vele egy ideje. És ahogy a hozzászólások jórészét olvasom legtöbben azért meg vannak elégedve a készülékkel összességében. A gearbest-en ki is néztem most van eus raktáron és postával együtt megvan 156 dodóból a készülék. Legalábbis elméletben. Rendelt-e már valaki arról az oldalról amit említettem fentebb? Eus rendelés esetén hogy alakul a vám és az áfa fizetés? A válaszokat előre is köszönöm. :)

(#1266) HuaweiU8500 válasza Shida (#1265) üzenetére


HuaweiU8500
senior tag

Én kettőt is... egy héten belül van itt, GLS futár hozza házhoz, semmi egyéb költség nincs...

Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500

(#1267) Shida válasza HuaweiU8500 (#1266) üzenetére


Shida
csendes tag

Értem. Tehát se vám se áfa. Ezt akkor már bekalkulálták az árba. És a gari mennyi rá 1 év?

(#1268) HuaweiU8500 válasza Shida (#1267) üzenetére


HuaweiU8500
senior tag

Elvben... de Kínába kell visszaküldeni.... saját költségen. Ez kb 2 hónap...

Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500

(#1269) Shida válasza HuaweiU8500 (#1268) üzenetére


Shida
csendes tag

Ezt tudom sajnos már átéltem egy jiayu g4s jóvoltából. De mindenesetre köszi az infót. Még alszok rá egyet kettőt.

(#1270) HuaweiU8500 válasza Shida (#1269) üzenetére


HuaweiU8500
senior tag

Ezzel a telóval egy baj van.... h mi lesz utána...
Egyébként kérdés mindenkihez: a telefon tétlen Nálatok is sokat fogyaszt? Nálam kb 1%/h

[ Szerkesztve ]

Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500

(#1271) abasoft válasza Shida (#1265) üzenetére


abasoft
újonc

Shida: június elején rendeltem a Gearbest-ről két Power-t (kollégámnak is kellett egy) EU-s raktárból. Én némi felárral vettem, hogy előbb megjöjjön és kértem biztosítást is, hátha elkeverik vagy megsérül és akkor bonyolultabb lenne visszaszerezni a pénzt, ami két telefonnál már nem volt olyan kis összeg. Kb. másfél hét alatt megjött. Az árak így alakultak: 2db Ulefone Power: 322.18USD + szállítási költség: 7.87USD + Biztosítás: 7.44USD = USD 337.49 volt összesen a két telefon egy csomagban. Így nagyjából 48.000Ft/db volt az ára akkor.
Természetesen áfa és vámköltség az EU-s rendelés miatt nem volt. Kínából olcsóbb lett volna, de ott már ezek miatt a költségek miatt többe jött volna ki, mint így.
A telefonok még 5.1-es androiddal jöttek, 2016-03-22-i volt az utolsó frissítés.

A telefonról röviden (saját tapasztalatok): elsősorban az akku miatt vettem, ami tényleg hozza is az elvárásokat, erős, de normális használat mellett is nálam két nap a minimum, de átlag használattal volt már 4-5 is, mire tölteni kellett. Előzőleg is Ulefon-t használtam, egy Paris-t (off: eladó a Paris, ha valakit érdekel), de annak az akksija sajnos egy átlag okostelefonéval egyenértékű, 1-2 nap csak amit bír, amúgy tökéletes lenne az is. A Power elég gyors, nem fagy, bár én megválogatom mit telepítek rá. Többféle launcher kipróbálása után nekem az Asus ZenUI ami tökéletesen megfelel ehhez a telefonhoz.
Megemlíthető negatívumok: gyorstöltéskor jelentősen felmelegszik - nyáron ne töltsd tokban és amúgy is meleg helyen. Az ujjlenyomatolvasó változó sikerességgel ismeri fel az ujjaimat, akárhogy is próbálom. A kamera érintéses fókuszbeállításakor (amikor egy bizonyos pontra szeretnéd a fókuszt tenni) átvált a galériára. Ez néha megjavul egy kamera app újraindítással, így gondolom, hogy sw probléma. Nem feltétlenül hiba, de fontos lehet tudni, hogy amikor zsebben hordtam a lábam felé néző kijelzővel, akkor folyton elindultak a "Gesture unlock"-ban beállított dolgok, így azt kikapcsoltam.

Egyébként elégedett vagyok vele, a nem említett dolgok tekintetében "sima" androidos telefon ez is.
Üdv.: abasoft

(#1272) Shida válasza abasoft (#1271) üzenetére


Shida
csendes tag

Én is elsősorban a méretes akku miatt venném meg. A többi infót pedig nagyon köszönöm. Azért néztem hogy kb most 45 kilóból most kijön a teló. Ennyiért ez ajándék :D

(#1273) abasoft válasza Shida (#1272) üzenetére


abasoft
újonc

Igen, pont az ár az, amit még érdemes megnézni. Ennyiért, ilyen hardveres telefon itthon nem kapható. Nagyjából harmad ár ez, azaz veszek három ilyen telefont és akkor vagyok árban ott, amiket itthon lehet kapni. Persze ez sincs ingyen, számítanak a forintok, de az előzőek fényében kevésbé számít, hogy hány évig fog jól működni, mivel lecserélni sem akkora érvágás.
Főleg, ha ebben az árkategóriában nézünk körül a hazai kínálatban, egyértelmű, hogy tudásban/hardverben ez jóval felettük van.
Ami még lényeges, hogy ezek még ezen az áron sem mondhatók már olcsó gagyi kínai telefonnak, tudásban és minőségben sem mutatnak olyan elmaradást, ami miatt rá lehetne mondani, hogy olcsó húsnak híg a leve.

[ Szerkesztve ]

(#1274) Shida válasza abasoft (#1273) üzenetére


Shida
csendes tag

Ha kibír másfél két évet gond nélkül akkor már nagyon ok. Nálam márkásabb telefonok is hamar halnak. És nem a durva bánámód miatt. De úgy érzem erre a készülékre befizetek még az idén.

(#1275) pzg válasza HuaweiU8500 (#1270) üzenetére


pzg
tag

Nálam ki kellett kapcsolni az ujjlenyomatolvasóját, hogy megszűnjön ez a gond. (Gyári 6-os Android)

(#1276) Meggyi001 válasza Keeperv85 (#1262) üzenetére

A hülye t mobil nálam nem küldte,grrrr.... :)

https://gamergep.hu/

(#1277) Zolorado


Zolorado
tag

Korábban volt szó a tokokról. Ma érkezett meg az alábbi, természetesen kínai tok. :D

Flip tokból csak ezt az egy típust ("OCUBE") találtam, úgyhogy a legolcsóbbat rendeltem. A műanyag része nagyon tetszik, jól illeszkedik (nekem pl. a "gyári szilikon tok" mozgott rajta), jó helyen vannak a kivágások, elég masszívnak is tűnik.

Erre a műanyag részre van ráragasztva egy elég vékony PU műbőr külső rész. A ragasztása nem tűnik túl erősnek, és a külső részen mintha máris meg lenne pár helyen szakadva. Biztos hamar le fog rongyolódni.

Cserébe a belső része legalább jó puha. Bár a belső réteg is elég vékonynak tűnik, szvsz hamar le fog kopni a műanyag merevítésig.

Letámasztható, megáll, nem igazán csúszkál.

Szóval nem egy nagy eresztés, de a gyári szilikonnak hazudott izénél mindenképp jobb. 1300 forintért nem kell csodát várni, annyit azért talán megért. ;) Ráadásul amikor rendeltem, nem is volt más típus Ulefone Powerhez.

***
Az ujjlenyomatolvasót meg kell tanulni használni. Ha megfelelően viszed be az ujjlenyomatot, és megfelelően teszed rá az ujjad, akkor szinte mindig működik. Most nyomkodtam meg: 10-ből 10-szer nyílt.

(#1278) zitaa01


zitaa01
csendes tag

Használatba vettem a telefont, nagyon tetszik és jó használni. Néhány észrevétel, hátha valakinek segítek vele:

- a WIN10 alatt tapasztalható csatlakozási probléma továbbra is fennáll, USB-tárhelyként illetvte MTP-n keresztül sem ismeri fel a telefont, PTP-n keresztül viszont igen, így sikerült rá felmásolni, amit szerettem volna. Telepítettem telefonhoz való drivert meg minden kiskutyafülét, az sem segített, csak PTP-n látja, több mint a semmi.

- egy Samsung és egy Sony fülessel próbáltam, mindkettő belepattant, de csak akkor, ha levettem róla a szilikontokot. Snitzerrel ki lehet szerintem annyit faragni a tokon a lukból, hogy beleilleszkedjen teljesen a füles, ha megérkezik az ugyanilyen tök, amit Aliról rendeltem, megpróbálom én is.

- nem tudom, másnak feltűnt-e illetve másnak is jelentkezett-e az a jelenség, hogy az animált dolgokat nagyon felgyorsítja a telefon (pl betöltést jelző forgó köröcske, vagy mozgó Facebook-stickerek). Nem igazán érdekes, de tudja valaki, mitől van? :)

(#1279) whisky71


whisky71
tag

Nahát, ma sikeresen pofára ejtettem. TG repedt, GG megúszta. :) Feltettem a tartalék tempered glass-t (más gyártmány), de ugyanolyan rosszul illeszkedik, a szélein kb. fél centi nem tapad rá. Viszont ma megmentette a telefont.
Most viszont azt hiszem, tokba kényszerítem. Lehet, hogy hülye kérdés, de a mágneses tokoknál a mágnes nem okoz kárt a kijelzőben vagy az elektronikában? Illetve van valakinek tapasztalata a "felragaszthatós" rögzítésű tokokkal?

(#1280) whisky71 válasza abasoft (#1271) üzenetére


whisky71
tag

Nekem ez az első ujjlenyomat olvasós telefonom és az elején nekem sem ment rendesen. Nálam mind az öt helyre ugyanaz az ujj van felvéve. Plusz rá kellett kényszeríteni magamat, hogy ne nyomjam rá az ujjam, hanem csak csak lazán érintsem. Most kb. 10-ből kilencszer elsőre felold.
Az általad említett kamera problémával nem találkoztam, a gyári app helyett mondjuk Open Camerá-t használok.
Egyébként én a Vienna és a Power között vacilláltam, de nem bántam meg a döntésemet. Az a 6050 mAh... :)

(#1281) HuaweiU8500 válasza whisky71 (#1280) üzenetére


HuaweiU8500
senior tag

6050 az üt...

Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500

(#1282) abasoft válasza whisky71 (#1280) üzenetére


abasoft
újonc

Nálam is felold, csak néha többszöri próbálkozásra és így már annyi időt elvesz, hogy egy minta vagy kód is előbb feloldaná, ha azt használnám. Egyébként valóban jobb a sikerszázalék a lazább érintéssel...
Ezt az Open Camera-t megnézem én is. :)

(#1283) whisky71 válasza abasoft (#1282) üzenetére


whisky71
tag

Próbáld ki, hogy csak egy ujjadra állítod be.

(#1284) Kristyon válasza whisky71 (#1280) üzenetére


Kristyon
csendes tag

Hali!

Tegnap érkezett nekem a telefon, 2 hetet húzódott a vámkezelés miatt...a mágneses tok már 2 hete megjött nagyon tetszik, idáig nem vettem észre, hogy bármiben is befolyásolná. GPS jelet is házon belül is nagyon gyorsan talált, itt azért más eszközök is csak döcögősen találtak esetleg egy-két műholdat...
Már agyonra nyomkodtam a telefont és most jár 17%-nál az akku... ezzel is meg vagyok elégedve :)

Viszont egy problémám van ami idáig egyik eszközömnél sem volt, pedig már jópár telót kipróbálgattam sok kínait is... Az autóban a Bluetoot csatlakozást egyszerűen nem képes létesíteni látja a magnót, megadom a jelszót, és nem párosodik felhasználói név, vagy jelszó hibára hivatkozva, felhasználói név ebben az esetben nincs is különösebb képen. A jelszót meg már a magnóban is átírtam kínomban. Esetleg erre tud valaki valami megoldást? (A mágneses hátlapnak ehhez semmi köze, mert már próbáltam nélküle is...)


(#1285) SharpSA válasza Kristyon (#1284) üzenetére


SharpSA
veterán

Nekem Eonon fejegység van az autóban és rendben csatlakozik.

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#1286) Kristyon válasza SharpSA (#1285) üzenetére


Kristyon
csendes tag

Köszönöm, még keresgélem a problémát, mert látja a fejegységet, csak egyszerűen nem hajlandó párosodni...
egyébként KENWOOD KDC-BT8044UY tudom nem éppen mai darab de pl. a legfrissebb elérhető firmware rajta van a BT-hez. mondjuk így is utoljára a sony ericson w300i-ről ovasott SMS-t. Azzal is megelégednék ha a telefonhívásokat ki tudnám rá küldeni, a zenelejátszást amúgy sem szoktam használni...

(#1287) Kristyon


Kristyon
csendes tag

Azért érkeznek javítások a telóra, tegnap is volt valami, ma is jött pár javítás. 45 alkalmazás optimalizálást írt, hát jó fél órát elszöszmötölt vele...

Közben meg lett BT csatlakozás probléma... Hát én voltam aki bénázott a telefonnak semmi köze nem volt hozzá. Ugyan is az történt, hogy már annyi telefonnal párosítottam a magnót, hogy betelt a csatlakoztathatott eszközök száma... Töröltem a magnó tárhelyéből a korábban csatlakoztatott eszközöket, és láss csodát , csatlakozott is a telefon :C

[ Szerkesztve ]

(#1288) Kristyon


Kristyon
csendes tag

Hali, mindenkinek!
Úgy tünik, hogy az utolsó frissìtést akik használják az újjlenyomat olvasót nem érdemes felrakni... Egész éjjel zizeeget a telefon mert azt érzékelte mintha folyamatosan fel akarnám oldani... Pedig csak le volt rakva az asztalta. Töröltembaz újlenyomat beállìtásait, és újra beállìtottam, de nem lett jó, levettem a mágneses hátlapot, de ìgy sem lett jó. Úgy fest túl érzékenyre sikerült optimalizálniuk a fejlesztőknek. Sajnos ìgy használhatatlan ez a funkciója, legalább is nálam...

(#1289) Kristyon


Kristyon
csendes tag

Most néztem, nem is egyből a legújabbra frissìt a telefon, az mégbegy hónappal ezelőtti frissìtés volt. majd délután megnézem javul-e az állapot. Itt az új frissìtés, de let lesz újabb is...

[ Szerkesztve ]

(#1290) milu111 válasza Kristyon (#1289) üzenetére


milu111
csendes tag

nekem a 0718-as van fenn

Huawei Mate 10 Pro, Huawei P9, Ulefone Power, Nexus5, Nexus3, LG Optimus 2x, Sony P990 ...

(#1291) milu111 válasza Bernath (#1263) üzenetére


milu111
csendes tag

hali, neked kiírja a 4G-t az értesítési sávban? nálam a beállítások között be van pipálva a 4G (ajánlott) de csak a 3G írja ki, pedig a Voda most cserélte a kártyámat elvileg 4G-sre

Huawei Mate 10 Pro, Huawei P9, Ulefone Power, Nexus5, Nexus3, LG Optimus 2x, Sony P990 ...

(#1292) Kristyon válasza milu111 (#1291) üzenetére


Kristyon
csendes tag

Akkor nem ez lesz az egyettlen frissìtés aminmost jön...Igen kiìrja T-mobilos vagyok, már jó régi kártyám van, még magam vágtam ki microra... Nem kellett állìtanom semmit a beállìtásokban.

[ Szerkesztve ]

(#1293) Szasza1985 válasza Kristyon (#1284) üzenetére


Szasza1985
csendes tag

Szia, milyen tokod van és hol rendelted, nagyon tetszik és praktikusnak tűnik?! :)
Köszi a választ előre is! :)

(#1294) Kristyon válasza Szasza1985 (#1293) üzenetére


Kristyon
csendes tag

Hali! A geekbuying-ròl rendeltem. Ugy nézem most csak fehérben van náluk. A mágnes annyira erős a hatulján, hogy pl a hűttő oldalára is fel lehet tapasztani vele a telefont :)

(#1295) Szasza1985 válasza Kristyon (#1294) üzenetére


Szasza1985
csendes tag

Köszik állat, tuti rendelek egyet, valahogy valahonnan! :)

(#1296) Zolorado válasza Kristyon (#1288) üzenetére


Zolorado
tag

Ez a tok hogy-hogy mágneses? Ezt már az előző hsz-ekben sem értettem. Én eddig csak olyannal találkoztam, ahol a flip tok zárófüle volt mágneses, de ezen nem látok ilyesmit.

[ Szerkesztve ]

(#1297) Kristyon válasza Zolorado (#1296) üzenetére


Kristyon
csendes tag

A hátulján amit ki lehet nyitni, majd kitámasztani vele a telefont abban vannak mágnes lapok. Ezek segìtik a biztos megállást és, hogy visszacsukáskor a helyén maradjon.

(#1298) whisky71 válasza Szasza1985 (#1295) üzenetére


whisky71
tag

http://www.gearbest.com/cases-leather/pp_359270.html?wid=21

(#1299) Szasza1985 válasza whisky71 (#1298) üzenetére


Szasza1985
csendes tag

Köszi ezt találtam én is tegnap! :)
Meg is rendeltem.

(#1300) Bernath


Bernath
tag

Vajon nekünk lesz Android 7.0 (kódnevén Nougat vagy ne legyünk telhetetlenek?

Bernath

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  uleFone Power
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.