Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  uleFone Power

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1271) abasoft válasza Shida (#1265) üzenetére


abasoft
újonc

Shida: június elején rendeltem a Gearbest-ről két Power-t (kollégámnak is kellett egy) EU-s raktárból. Én némi felárral vettem, hogy előbb megjöjjön és kértem biztosítást is, hátha elkeverik vagy megsérül és akkor bonyolultabb lenne visszaszerezni a pénzt, ami két telefonnál már nem volt olyan kis összeg. Kb. másfél hét alatt megjött. Az árak így alakultak: 2db Ulefone Power: 322.18USD + szállítási költség: 7.87USD + Biztosítás: 7.44USD = USD 337.49 volt összesen a két telefon egy csomagban. Így nagyjából 48.000Ft/db volt az ára akkor.
Természetesen áfa és vámköltség az EU-s rendelés miatt nem volt. Kínából olcsóbb lett volna, de ott már ezek miatt a költségek miatt többe jött volna ki, mint így.
A telefonok még 5.1-es androiddal jöttek, 2016-03-22-i volt az utolsó frissítés.

A telefonról röviden (saját tapasztalatok): elsősorban az akku miatt vettem, ami tényleg hozza is az elvárásokat, erős, de normális használat mellett is nálam két nap a minimum, de átlag használattal volt már 4-5 is, mire tölteni kellett. Előzőleg is Ulefon-t használtam, egy Paris-t (off: eladó a Paris, ha valakit érdekel), de annak az akksija sajnos egy átlag okostelefonéval egyenértékű, 1-2 nap csak amit bír, amúgy tökéletes lenne az is. A Power elég gyors, nem fagy, bár én megválogatom mit telepítek rá. Többféle launcher kipróbálása után nekem az Asus ZenUI ami tökéletesen megfelel ehhez a telefonhoz.
Megemlíthető negatívumok: gyorstöltéskor jelentősen felmelegszik - nyáron ne töltsd tokban és amúgy is meleg helyen. Az ujjlenyomatolvasó változó sikerességgel ismeri fel az ujjaimat, akárhogy is próbálom. A kamera érintéses fókuszbeállításakor (amikor egy bizonyos pontra szeretnéd a fókuszt tenni) átvált a galériára. Ez néha megjavul egy kamera app újraindítással, így gondolom, hogy sw probléma. Nem feltétlenül hiba, de fontos lehet tudni, hogy amikor zsebben hordtam a lábam felé néző kijelzővel, akkor folyton elindultak a "Gesture unlock"-ban beállított dolgok, így azt kikapcsoltam.

Egyébként elégedett vagyok vele, a nem említett dolgok tekintetében "sima" androidos telefon ez is.
Üdv.: abasoft

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  uleFone Power
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.