Aktív témák

• Petersson

csendes tag

Ime egy tanulsagos tortenet.

A minap letoltottem az Ubuntut de valamiert nem sikerult feltelepiteni. Gondoltam rosszul jott le, szoval megint leszedtem es persze ujra megirtam, de meg mindig nem ment fel. Valahol telepites kozben allandoan elakadt. Csereltem CD Rom-ot, adatkabelt, merevlemezt es az isten tudja meg mit ... de nem hatott. Aztan leformaztam a merevlemezt, betettem mint slave aztan master es meg par dolgot muveltem vele. Mindig semmi. :Y

Szoval elkezdtem töprengeni az öngyilkossagon de mielött kifort volna az ötlet eszembe jutott hogy a rendszer telepitese mindig mashol akad el, szoval ez nem szofter hanem hardware hiba es ekkor feny tört elo a sötetsegbol es rajötttem hogy a soltek alaplapom bizony csak 800 Mhz et bir el a manaul szerint de en egy 1000 Mhz es procit tettem bele es a BIOS ban is tulhuztam hogy hozza is ezt az 1000 Mhz et. Ezek utan Sianis nevezeto Ubuntu Mesternek felvetettem ezt a tenyt es akkor O bizony javasolta hogy allitsam vissza a BIOS ba hogy csak 800 Mhz vel menjem a masina. Majdan amikor ezt megettem csodak csodaja az Ubuntu olyan fürgen felment a fent emlitett szerkezetre mint en a padlasra fiatal koromba. :R

Tortenet vege. ;)

Aktív témák

Hirdetés