Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.

Aktív témák
- 

Fawkes
őstag
Csak nem benned tisztelhetjük az előadót?:- )
nekem a hálózattal egy problémám van az pedig az azureus.Ha letöltök, akkor nagyon lassú olykor teljesen lehetetlen mellette netezni.Ez egy dx vagy egy ff-es letöltésnél nem jelentkezik, persze a net belassul, de simán betölti az oldalakat.Nem tudom másnál is így van e ez azureus alatt, érdekelne, elég bosszantó.
Mai nap konklúziói: (1)Az áruházakban hozzánemértő emberek vannak általában, eladó formájában.(2)Aki Linuxon akar játszani az keresse meg a tuxgames-et és rendeljen, a populáris játékboltokban kiröhögik az embert ha linuxos játékról beszél.(persze oda is csak azért mentem be lássam mi a reakció, hát nem csalódtam).Az oldalon ami készül, lesz szó a ''Játék linuxon'' nagy kérdésről is, mostmár majdnem minden alternatívát ismerek úgy érzem, így talán egy objektív képet adhatok majd. 
Aktív témák
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
 - Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
 - 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő