Aktív témák

• Eszleny

aktív tag

Üdv. Fordítottam egy új kernelt, mert feszültséget csökkentettem a laptopomon. Így már olyan csendes a gép mint win alatt (ott NHC-t használtam erre a célra).

Röviden a kérdésem a következő. Fordítottam és installáltam egy új kernelt. Hely hiány miatt a forrást szeretném törölni. Mit kell elmentsek, hogy ha valami történik akkor csak installálni kelljen a kernelt? Nem szeretnék patchelni és újra fordítani forrásból.
    Kicsit bővebben:
    A linux-sources-.../debian/build könyvtárban van egy linux-image-2.6.17..._i386.deb fájl, amit kernel fordítás után kaptam. Ezt kellett installálnom. Elég ezt elmenteni és a forrás többi részét törölni?

Nekem tetszik az Edgy (Van AIXGL, működnek a laptopom hangerő gombjai alapból). :C Szeretem, hogy félévente újítanak valamit. Tudom kicsit korai a kérdés, de valaki megtudná fogalmazni (vagy link) érthetően, hogy milyen (lényeges, szembetűnő) újdonságokra számíthatunk a Feistyben (áprilisban megjelenik meg :DD). Annyit tudok, hogy tervezik beletenni a Compizt vagy a Berylt.

Aktív témák

Hirdetés