Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz Frawly #35502 üzenetére

Nem én bonyolítom túl, hanem az Ubuntu. Én azt írtam, hogy a normális Ubuntu a rossz, mert abban nem lehet megoldani azokat, amiket Ubuntu Studio-ban simán meg lehet. Pl. fájlok húzgálása mint Windowsban egyik mappából, vagy programból a másikba, normális ablakmegjelenítés. A GNOME is, még mikor megismertem a legjobban tetszett, aztán azt is elbaszták, a Nautilus is a legjobb volt mikor megismertem, meg lehetett nyitni másik lapot, menüből át lehetett helyezni, vagy másolni a másik lapra, de át is lehetett húzni, azt is elbaszták. Ahogy fejlődik, egyre rosszabb. Én történelmi térképeket akartam, és a Stúdióban úgy van, hogy nyomok egy Print Screent oszt csá.Ha akarok, nyomok huszat, és húsz kép készül. Nem kell ugrabugrálni, meg időzítgetni. Viszont nem használhatok alatta videókártyákat. Vagyis kép van, de mondjuk az OpenGL-jét nem tudom használni, és az alaplapié régi, tehát ebből látszik, hogy ha nem fut a google earth, vagy a blender, akkor az integráltat használja. Miért is működne pont a Stúdióban? :D A rendes Ubuntu pedig ki tudja használni. Ennyi az összes minden amiben jobb a sima.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés