- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lev258 #26693 üzenetére
Na, most nekiugrottam 16.04 netinstall-al. Elsőre működött az nmtui.
Elméletileg kapcsolódik is a hálózathoz, router is jelzi, ip-t is kap, de ha kihúzom a lan-t és csak wifi-t használva akarok hozzá ssh-val kapcsolódni, nem sikerül. MAC és egyéb szűrés nincs a router-ben beállítva.Az a fura az egészben, hogy reboot után elméletileg automatikusan kapcsolódik a wifi hálózathoz, ip-t is kap, de nem kommunikál. Ha a lan be van dugva akkor tudok hozzá a wifi ip címén kapcsolódni ssh-val.
Nem értem miért kell a lan, ha nem is azzal az ip-vel csatlakozom hozzá. -
-
koviamy
csendes tag
válasz
lev258 #26695 üzenetére
Köszi a választ!
Mate? Jó lenne tudni, hogy a számomra fontos szoftverek abban például hibátlanul mennének-e? Én eddig csak a Xubuntu 32 és 64 bitesével kísérleteztem. Ahányszor nekifutottam, mindig mást tapasztaltam. Először azt hittem, hogy azért, mert közben javították a hibákat. De aztán volt, hogy ami először ment (például az Avidemux) többet egyik verzióban sem volt hajlandó elindulni. Szóval elrontottak valamit a nagy javítgatásban.
"Ami fura, hogy a frissítések két blokkra vannak szedve. Az egyik része a Frissítéskezelőn keresztül zajlik, míg a másik a Szoftverközponton keresztül."
Akkor lehet én nem is jól frissítettem? Mert én csak a Systemback frissítését nyomtam meg.
-
Dhampir
félisten
válasz
lev258 #26695 üzenetére
Ezt a kiadást használod?
-
lev258
veterán
válasz
koviamy #26694 üzenetére
Használok Ubuntu Mate 16.04-et, valamint Ubuntu 16.04-et (Unity-vel és Mate-vel is).
Nekem nincs vele bajom, nincs hiányosság.
Két problémával találkoztam, ami szerintem összefügg és egyértelmű bug. Frissebb kernel valószínűleg megoldaná, de még lusta voltam kísérletezni. A dual VGA-s gépemmel kapcsolatos, az AMD driverrel. Mivel az Intel is elég nekem, így nem okoz fennakadást.
Ami fura, hogy a frissítések két blokkra vannak szedve. Az egyik része a Frissítéskezelőn keresztül zajlik, míg a másik a Szoftverközponton keresztül. -
törölt tag
válasz
lev258 #26691 üzenetére
Netinstall volt, mivel egy nagyon alap, gui nélküli rendszer kellene. Szóval elméletileg a legújabb csomagokkal ment fel az alap. Mondjuk magyar repo-ból. Esetleg próbáljak meg valami mást máshogy?
Egy GMA VGA-s C2D gépről van szó, amire Kodi-t akarok még varázsolni. Amolyan video lejátszó lenne majd.
-
törölt tag
válasz
spammer #26685 üzenetére
nmtui: command not found
Csak ezért kérdeztem.lev258:
$ iwconfig
eth0 no wireless extensions.
lo no wireless extensions.
wlan0 IEEE 802.11bg ESSID:off/any
Mode:Managed Access Point: Not-Associated Tx-Power=20 dBm
Retry long limit:7 RTS thr:off Fragment thr:off
Power Management:off -
spammer
veterán
válasz
#68216320 #26684 üzenetére
Értelemszerűen a network-manager része, azért ajánlottam az
nmtui
parancsot. Ha a wifit már látja a rendszer, akkor network manager, illetve az nmtui is fogja.Az
nmcli
parancssoros (cli = command line interface), aznmtui
meg a "karaktergrafikus" felület (tui = text-based user interface). -
törölt tag
válasz
spammer #26682 üzenetére
Az nmtui miben van? Network-manager már a gépen van és próbáltam is:
nmcli d wifi connect <itt a wifi név> password <itt a jelszóm> iface wlan0** (process:982): WARNING **: Could not initialize NMClient /org/freedesktop/NetworkManager: Rejected send message, 3 matched rules; type="method_call", sender=":1.9" (uid=1000 pid=982 comm="nmcli d wifi connect <wifi név> password <jelszóm> ifa") interface="org.freedesktop.DBus.Properties" member="GetAll" error name="(unset)" requested_reply="0" destination="org.freedesktop.NetworkManager" (uid=0 pid=882 comm="NetworkManager ")
Error: nmcli (0.9.8.8) and NetworkManager (unknown) versions don't match. Force execution using --nocheck, but the results are unpredictable.-nocheck esetén:
Error: Device 'wlan0' is not a Wi-Fi device.
Mennyivel kényelmesebb volt laptopon. Ott a kernel felismerte és telepítéskor kérdezte mivel akarok csatlakozni
-
törölt tag
válasz
lev258 #26681 üzenetére
Nem sikerül egyelőre. A sudo wpa_supplicant -B -Dwext -i wlan0 -c ./wireless-wpa.conf -dd az alábbi eredményt adja:
Failed to add interface wlan0
wlan0: Request to deauthenticate - bssid=00:00:00:00:00:00 pending_bssid=00:00:00:00:00:00 reason=3 state=DISCONNECTED
wlan0: State: DISCONNECTED -> DISCONNECTED
wpa_driver_wext_set_operstate: operstate 0->0 (DORMANT)
netlink: Operstate: ifindex=3 linkmode=-1 (no change), operstate=5 (IF_OPER_DORMANT)
EAPOL: External notification - portEnabled=0
EAPOL: External notification - portValid=0
wpa_driver_wext_set_countermeasures
wlan0: Cancelling scan request
wlan0: Cancelling authentication timeout
Remove interface wlan0 from radio phy0
Remove radio phy0
netlink: Operstate: ifindex=3 linkmode=0 (kernel-control), operstate=6 (IF_OPER_UP)Ha jól nézem a wlan0-val van igazából gondja, de nem tudom mi lehet. ESSID listát ad az eszköz.
-
törölt tag
Segítség kellene. Van egy desktop gép, amiben egy pci-os asus wl-138ge wifi kártya van. A gépre telepítenék egy netinstall-os 14.04-et. Telepítéskor nem ismeri fel a kártyát, kizárólag lan-on zajlik az install.
A gépre nem kerül gui, csak pár nagyon alap dolog futna rajta.Terminal-ból hogyan tudnék driver-t varázsolni rá, hogy wifi-n működjön a gép?Update: nonfree firmware frissítést követően ennyi látszik a kártyából:
*-network
description: Network controller
product: BCM4318 [AirForce One 54g] 802.11g Wireless LAN Controller
vendor: Broadcom Corporation
physical id: a
bus info: pci@0000:01:0a.0
version: 02
width: 32 bits
clock: 33MHz
capabilities: bus_master
configuration: driver=b43-pci-bridge latency=64
resources: irq:22 memory:cfefe000-cfefffff -
spammer
veterán
-
spammer
veterán
válasz
szoke12 #26673 üzenetére
Aha, akkor az úgy a legegyszerűbb szerintem is: a scriptbe betolod a linkeket
wget
-tel és a-N
kapcsolót használva a wget csekkolja az időbélyeget, azaz ha a neten lévő eltér (frissebb), mint a lokális fájl, akkor letölti. Azt, hogy melyik mappába töltse le a-P
kapcsolóval tudod megadni. (man wget)Például ilyesmi:
wget -N -P /konyvtar/ahova/letolti "http://example.com/valami.zip"
szerk: a fórummotor szintaxiskezelése még nem tökéletes...
-
szoke12
őstag
válasz
spammer #26669 üzenetére
Köszönöm a választ! Nincs külön szerver. Ezek publikus fájlok publikus weboldalakról. Amiknek a letöltő linkjeit akarnám egy fájlban tartani. Azt a másik gépen a linux wget-tel le tudja szedni scriptből. Ezen a vonalon gondolkodtam, de nyilván azért írok, mert más lehetőség is érdekel.
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Felraktam az Ubuntu 15.10-et a laptopomra is, viszont sokkal kevesebbet bír így az aksija, mint a Mac oprendszerrel (3 és fél óra kb), illetve a win is jobbat produkál a maga 3 és 3/4 órájával... Ez meg kibír 1 óra 57 percet úgy, h most húztam le a tápról...
Sima (gui nélküli) Debiannal megvolt egy fél napig is.
-
cigam
titán
válasz
Oryctolagus #26667 üzenetére
Speciális karakterek is voltak? Nem lehet, hogy más, pl. angol kiosztással ment amikor a jelszót beírtad, és mikor élesben használnád már más pl. magyar kiosztás szerint viszi be?
-
spammer
veterán
válasz
szoke12 #26668 üzenetére
Tehát, van egy szerver neten, ahova fel tudod tolni a fájlokat (internetes fájlok) és van egy másik gép, ahova automatikusan le kellene húzni a fájlokat, illetve szinkronban kellene tartani a "szerverrel" (internetes fájlok). Jól értem?
rsync
vagygit
szerintem meg tudja oldani neked.Egyébként publikus fájlokról van szó vagy privát?
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Van egy tervem, de a megvalósítással gondban vagyok.Tehát, van egy gép, ezen tőbb felhasználó. A rendszergazdai fiókban van egy mappa, amihez hozzáférnek a felhasználók, de módosítani nem tudják. Ebben a mappában további mappák, azokban további fájlok. De ezeket folyamatosan bővíteni kell újabb és újabb fájlokkal, amiket én adok meg.
Valahogy szeretném megoldani, hogy távolról is tudjam frissíteni az állományt. Maga a gép nem negy állandóan. A fájlok a netről is elérhetőek.Arra goldoltam, egy script futna le minden indításkor, és egy internetes fájllal összehasonlítaná a jelenlegi mappastruktúrát. Ami pedig nem található, azt letölti a kellő mappába. Mindezt a rendszergazda bejelentkezése nélkül.
Így elég, ha csak egy internetes fájlt szerkesztek.Hogy tudom ezt megoldani?
-
Oryctolagus
tag
Még ilyet.
Megadtam egy jelszót a telepítéskor és nem fogadja el a bejelentkezésnél. -
lev258
veterán
válasz
Oryctolagus #26664 üzenetére
Videókártya? A verzió ugyanaz? Try-t választva is ez a helyzet?
-
Oryctolagus
tag
Ki akartam próbálni a lubuntut, de amikor kiválasztottam az Install Lubuntut a képernyő elsötétült és csak néha villan fel egy zavaros kép. A monitor közben azt írja, hogy nem ez az optimális felbontás.
Miért van ez, az Ubuntu probléma mentesen települt -
lev258
veterán
válasz
megema #26662 üzenetére
Azt mondja, hogy:
"when rsync looks at a list of files to sync, it doesn't know ahead of time which files will need to change. If you are doing delta transfers, the deltas themselves have to be calculated ahead of time to give a total picture of the work that needs to be done" -
megema
őstag
Sziasztok!
Van valami normális megoldás arra, hogy fájlmozgatás közben lássam terminálban, hogy hol tart? Nem egyesével, hanem a teljes műveletre vonatkozóan. Most próbáltam az
rsync -ahr --info=progress2
-t, de nagyon gagyi. 100 GB-ból 20-nál jár és kiírja nekem, hogy 99%-nál tart, majd visszaugrik 2x%-ra.Miért olyan nehéz másolás előtt lekérdezni a teljes méretet rekurzívan és ahhoz igazítani a százalékos kijelzést?!
-
-
-
Perdedor
tag
Sziasztok!
Van egy problémám!
Fél éve lecseréltem a AMD Llano alapú gépemet egy Elitebook-ra. Előbbin Ubuntu 15.04-et használtam gond nélkül (a 15.10-en az AMD driver problámázott a gcc-vel <max 0.9.8-as verzóval volt hjlnadó működni.>).
A mostanin viszont grafikai problémák vannak. Vibrál a kép. Rendszerint valamilyen képi effektnél, pl. áttűnés. Főleg böngészőben. Bezárom a böngésző ablakot, és látszik a helye mintha beleégett volna a monitorba stb.
Ubuntu-nál a legdurvább (15.10, 16.04 dettó). Debian szintén, OpenSUSE alatt a legkevésbé. Gyakorlatilag minden disztribúciónál.
X.org driver-rel nem csinálja, csak miután installáltam az Nvidiát. Próbáltam 304-től (ha jól emlékszem) 341-ig. A bétát nem sikerült felerőszakolni.
A gép: Elitebook 8560W (Nvidia Quadro 2000M).
Gondolkozom hogy lecserélem a zsugát Firepro M4000-re. -
Fenyő
őstag
válasz
lev258 #26649 üzenetére
Fedora, CentOs esetében csak annyi az egész, hogy a dnf/yum.conf fájlokban az installonly_limit=n paramétert kell beállítani és ha frissítés esetén települ egy új kernel is és már elérted a limitet, akkor a legrégebbi kernel automatikusan törlésre kerül, Ubuntu esetében gondolom az apt.conf-ban kellene lennie ha van egyáltalán ilyen.
-
brickm
őstag
Ha esetleg valaki használja\használná még rajtam kívül az ALBERT nevezetű gyorskereső modult, és gondja akad a startuppal(indításnál hibával indul), azoknak a megoldásom:
startup stringként így határozzátok meg:
add name 'Albert' command 'albert -n' comment 'nope'Így indításnál automata NEM-et küld az új hotkey beállításfelvételre, ami ezzel marad a régi.
-
Di Natale
senior tag
Hali
Adott 11 .rar kiterjesztésű fájl. Ezeket hogyan lehetne kicsomagolni? Az alap archivumkezelő és a double commander hibátjelzett.
Ubuntu 16.04 van a gépen. -
Fenyő
őstag
Sziasztok,
Ubuntu alatt létezik olyan beállítófájl (mint pl. Fedora, CentOs esetében) amivel a maximális kernelek számát lehet limitálni (praktikusan 2-3 bőven elég), hogy ne kézzel kelljen időről időre lepucolni a felhalmozódott régebbieket?
-
-
héj! ikrek vagyunk!
és pont így nem működött! így a wines gépek látják a megosztott lomot, de az ubuntus nem.
kodi alól jó volt, ott elértem a megosztást, de simán a file kezelőben nem volt hajlandó ugyan azt megtenni az ubuntu. a kisgépen pont így van beállítva és a filekezelő nem tud kapcsolódni. jelszót kér a kapcsolódáshoz, amit ha üresen hagyok, nem csinál semmit.
-
eredeti tervemet feladván beállítottam egy jelszót az egyik win10es gépre, amit addig szintén nem ért el az ubuntus. bekapcsoltam rajta a jelszavas megosztást és azonnal működött minden!
elértem a megosztott lomot az ubuntus gépről, bármiféle gond nélkül.
ezek szerint a samba nem hajlandó jelszó nélküli gépekhez csatlakozni valami miatt. vagy még tovább kellett volna szenvedni a beállításokkal. nem tudom, de már nincs is erőm tovább rájönni.
-
-
-
válasz
lev258 #26628 üzenetére
a system config samba el sem indul, a kereső sem mutatja az ikont. terminálból próbáltam indítani, sudo system-config-samba paranccsal (ez jó így? -persze, hogy nem, mert nem indítunk grafikust sudoval
), de ott is hibát ír. pedig fel van telepítve, mert a szoftcenter azt írja.
az smb.conf ot írtam át kézzel úgy, hogy a munkacsoport egyezzen. látják is egymást a gépek. kodi látja a gépet, és meg is találja a megosztott lomot, de csak ha beírom neki az ubuntus felh.nevet és jelszót. amit elvileg nem kellene, mert a kisgépen jelszó nélkül megy minden.
filekezelő-hálózatból ugyan ez a módszer nem működik, mert ott is kéri a felh.név jelszó párost, de mindegy mit írok be, nem tud kapcsolódni.
vadi új 16.04 telepítés, semmihez nem nyúltam, csak felraktam a sambát terminálból a sudo apt-get install samba paranccsal.
-
-
olyan gondom van, hogy az ubuntu 16.04es gépről szeretném elérni a win8.1-es gépen jelszó nélkül megosztott lomokat.
a munkacsoporban szerepel mindhárom gép.kodi alól elértem a kisgépet úgy, hogy beírtam az ubuntus gépen használt felh.nevet (ami amúgy a másik gépen is az) és jelszót! ha ugyan ezt simán a hálózatokból csinálom, akkor nem tud kapcsolódni a géphez!
-
Na megint egy nagy jóba futottam bele...
Volt USB DVB-T tunerem, ami egy ideje nem működött. Gondoltam megdöglött, de nem.
Másik gépen próbálva megy. Ott kicsit újabb a kernel, de nem lényegesen, 3.19 és 3.13 . Az én gépem 3.13-as, Kubuntu. A tuner egy IT9135 -ös dög, amihez az én gépem be is húzza az it913x modult, a másik meg az af9033-at - és azzal megy. Az enyémen az a csavar, hogy látszik a tuner, behúza a firmware-t is, stb., de csatornákat, azt nem talál (channels.conf -t megadva neki meg vételi hibák jönnek).Rmmod dvb_usb_it913x és modprobe af9033 után nálam azt mondja a w_scan , hogy tuner sincs, mert nincs betöltve driver.
??? mit lehet ezzel...?
-
-
LXDE alatt hogyan tudok kizárni egy bizonyos eszközt, vagy egy osztályt az automountból?
Scriptet írnék, ami fényképezőgépről leszedi a képeket, de a gphoto2 csak akkor hajlandó másolni, ha semmi nem fogja az eszközt; a kamera meg valami PTP vagy MTP eszközként látszik ( gphoto2://[usb:002,022]/DCIM ), és amint az automount megkérdezi, mit csináljon vele, a gphoto nem fér hozzá.
Komplette letiltva az USB eszközökre feldobott kérdést jó, csak ugye akkor meg a pendriveokat nem tudja a user megnyitni, mert úgysem találja meg a PCmanfm-ben a pendriveot -
válasz
Skilly #26620 üzenetére
Ha úgyis bent van a gépben, akkor vedd fel fstabba. Illetve jut eszembe, ha nem akarod beírni, rootként adj rá jogokat... Nekem is ilyesmit kellett (nekem kivehető a winyó, ezért nem vettem fel fixre), chmod, stb., és most jó.
A nfts azért maradt jó, mert azt helyből mindenki által írhatóra csatolja, vagy mi. -
-
Skilly
aktív tag
válasz
King Unique #26615 üzenetére
Koszi a gyors valaszt.
A forrmazas a Gparted-en belul eloszor Particio Torles volt, majd utana Uj-at hoztam letre. Siman ext4, es pipa. Megcsinalta mukodik, csatolhatom is, csak eppen nincs jogom semmire.
Az osszes HDD-m hibatlan, elotte windows volt HDSentinel mindig futott, minden 100%-os.
A Smartmontools-t terminalbol futtatom, de sose tudja megcsinalni az ellenorzest. Kb a felenel hiba van, ettol kiirja, hogy minden okes. Nekem a monitorozasban az lenne a lenyeg, hogy a napi irt mennyiseget mutassa, vagy ha ilyen nincs akkor az eddigi osszes irt mennyiseget mutassa.
A Lemezek kezelesben is futtatom az ontesztet, kiirja : Az utolso onteszt felbeszakadt.
-
King Unique
titán
válasz
Skilly #26614 üzenetére
Üdv!
Gondolom csak read-only módban csatolta fel, azért nem enged vele semmit csinálni... Amúgy hogyan formáztad? Mert lehet nem ártana egy tiszta partícionálás neki, vagyis totál legyalulni a lemezt, új partíciós táblát tenni rá stb. Aztán a lemez állapotára is érdemes lenne ránézni, nincsenek-e rajta szektorhibák?
Linux alatt is tudod a HDD/SSD infókat monitorozni. Ott van a beépített Disks (Lemezek) alkalmazás, amiben van S.M.A.R.T. is. Aztán terminálban a smartmontools, illetve a grafikus GSmartControl.
Az SSDOK meg eleve Windows only és SSD-k monitorozására való [link]. Bár előbbiekkel is meg lehet oldani, de azért nem minden infót jelenítenek meg úgy, mint utóbbi szoftver. Illetve, mint egy HDS. -
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segitseg kellene. Az egyik hdd-m formaztam ntfs->ext4-re, tarolonak akarom. Viszont miutan csatolom, nem lehet rajta semmit csinalni, nincs uj mappa letrehozas semmi. Formazni a gparteddel csinaltam. Mit kellene meg beallitani?
Ja es multkoriban kerdeztem, hogy valami jo smart infos program van-e linuxra (SSDOK-ra gondolok)?
Elore is koszi!
-
Dhampir
félisten
válasz
King Unique #26611 üzenetére
Köszönöm a tippeket.
-
King Unique
titán
válasz
Dhampir #26609 üzenetére
Erre szerintem vannak alkalmasabb topikok is: Ghostolás | AOMEI Backupper szoftver | logout cikk.
-
t72killer
titán
válasz
#40553216 #26606 üzenetére
A skylake energiagazdálkodását csak 4.6-tól támogatja a linux. Itt csak mobilprocikra olvastam visszajelzést, de gondolom asztalinál hasonló a helyzet. i3-6300T-re alapozott HTPC/háziszerver kombóra menne amúgy a rendszer, fontos az idle fogyasztás - lévén a 7/24-es üzemmód sacc/kb 90%-át idle közelében töltené a rendszer.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Mielőtt még a közeljövőben újabb Linux telepítési kísérleteket tennék, milyen programot javasolnátok a Windows 10 operációs rendszer komplett lementéséhez, hogy kényszervisszaállás esetén ne kelljen elölről kezdeni mindent?
Egy külső merevlemezre másolnám, de azon vannak más állományok is, tehát olyan megoldás kellene, ami nem írja felül a többi fájlt.
A Clonezilla jó erre, vagy tudtok más szoftvert ajánlani?
-
spammer
veterán
válasz
#40553216 #26606 üzenetére
A mondanivaló érthető, de nem egészen pontos. A bleeding edge a legújabb, erősen tesztelés alatt álló, nem stabil stb., ilyen pl. az Arch esetén a testing repó, vagy kb. bárhol a testing/unstable, ahova folyamatosan jönnek a friss cuccok, illetve a legújabb git commitok. A stabil Arch már inkább cutting edge-nek felel meg és eléggé stabil is a rollinghoz képest. A community repóban vannak több hónapos csomagok is, de pl. a stabil repós kernel is 3 hetes, míg a testingben lévő éppen 2 napos (4.6.1., ami jelenleg a legutóbbi stabil kernel).
-
t72killer
titán
válasz
lev258 #26605 üzenetére
Azt nézem, hogy a daily buildek már a Yakkety alfái.
-
törölt tag
válasz
t72killer #26604 üzenetére
lev258 által említett népszerű disztró értelemszerűen ne legyen rolling, mert az összes rolling bleeding edge.
Amúgy miért kell a legfrissebb kernel? Zsír új gép? Vagy valami eddig nem működő, fontos funkciót javítottak a legújabb kernelben?
A 4.6.1 kernelt innen telepítheted Xenialra is. -
lev258
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest