- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Biztosítások
- Szólánc.
- Kínai erősítő vásárlási tippek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Wlan beállításához, h kell neki állni? Asztali gépen mikor feltelepítettem a 8.10es betát akkor látta a linksys wusb54gc wifi adapteremet, de miután frissítettem a rendszert, nos, abban biztos vagyok, h nincs netem és nem tudok csatlakozni, azt már nem tudom meghatározni, h miért. Mármint arra sem sikerült rájönnöm, h látja-e az adaptert vagy sem, de mivel semmi életjelet nem mutat gondolom nem. Igaz elviekben megadja a lehetőséget, h vezeték nélküli hálózathoz csatlakozzak (ha rákattintok az óra mellett a hálózati ikonra, akkor ott szerepel, h connect to hidden wireless..), de hiába írom be az ssid-t és a passt, nem csatlakozik.
A laptopba lévő atheros wifi-t (ennek a típusát meg a manuálból sem sikerült megtudnom, vmi azur wave win driver van hozzá), meg egyáltalán nem tudtam használni.
Szóval ilyenkor mik az első lépések? Ha esetleg tudtok linkelni vmi kezdő guide-ot, az is jó lenne.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- Autós topik
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.