- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Wlan beállításához, h kell neki állni? Asztali gépen mikor feltelepítettem a 8.10es betát akkor látta a linksys wusb54gc wifi adapteremet, de miután frissítettem a rendszert, nos, abban biztos vagyok, h nincs netem és nem tudok csatlakozni, azt már nem tudom meghatározni, h miért. Mármint arra sem sikerült rájönnöm, h látja-e az adaptert vagy sem, de mivel semmi életjelet nem mutat gondolom nem. Igaz elviekben megadja a lehetőséget, h vezeték nélküli hálózathoz csatlakozzak (ha rákattintok az óra mellett a hálózati ikonra, akkor ott szerepel, h connect to hidden wireless..), de hiába írom be az ssid-t és a passt, nem csatlakozik.
A laptopba lévő atheros wifi-t (ennek a típusát meg a manuálból sem sikerült megtudnom, vmi azur wave win driver van hozzá), meg egyáltalán nem tudtam használni.
Szóval ilyenkor mik az első lépések? Ha esetleg tudtok linkelni vmi kezdő guide-ot, az is jó lenne.

Aktív témák
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest