- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
PiciKenny
senior tag
válasz
God Vazzeg #45820 üzenetére
Nem vagy egyedül
-
PiciKenny
senior tag
válasz
God Vazzeg #45818 üzenetére
Köszönöm a helpet!
-
PiciKenny
senior tag
válasz
ViZion #45816 üzenetére
Nekem a szűz ubi 11.10 unity felülettel lassú mint állat. de erről asszem mások is panaszkodtak nem is keveset. Induló programokat meg szolgálatatásokat amiket biztos nem használok kiveszem és így is. Az érdekelne engem, hogy KDE (kubuntu) gyorsabb lenne-e? ram van 4gb meg +4 gyorsító.
mod: nem az effektek hanem az egész rendszer
-
PiciKenny
senior tag
Tiszteletem uraim!
Ami miatt az új gnome ubuntu alatt lassú (minden!) az kde környezetben is lassú lenne? (kubuntu) vagy csak a környezet gyakorol ekkora lassúságot?
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok!
Ubuntun is van rád mód, hogy a hangkártyán megváltoztassam a csatlakozók bemenetét?
mint pl win7en? (Realtek HD alaplapi, ott ha a driver fent van, a programjában jobb oldalt a csatlakozókat meg lehet babrálni, hogy pl a zöld színű jack nál ne első hangszóró hanem pl. középső, vagy hátsó stb. legyen) ezt meg lehet ubi alatt is?
és ha igen hogyan?
Válaszotokat köszönöm előre is -
PiciKenny
senior tag
Jelentem boldog tulajdonosa lettem az Ubi 11.04 x64nek, és azt mondom na..bejön
Guild Wars meg a Cs lazán fut. nem kell tőbb -
PiciKenny
senior tag
halilalipapi
Olyan kérdésem lenne, hogy az alaplapi hangkártyához, hogy lehet rendszerszinten buffert adni? mert az Audacioushoz oké lehet 2000 adtam is.de rendszerszinten hogy lehet?
-
PiciKenny
senior tag
válasz
StevenKing #31555 üzenetére
nekem az alien arena megy rendesen, bár akad. de hát ne is várjak többet
-
PiciKenny
senior tag
válasz
StevenKing #31549 üzenetére
winet próbáltad már? lehet hogy csak bugos a linuxos verzió
mod: alien arenat megnézem én is hátha megy rendesen
-
PiciKenny
senior tag
válasz
StevenKing #31515 üzenetére
nincs húzva a géped? minden frissítésed fent van? milyen géped van?
-
PiciKenny
senior tag
Szép jó estét!
Ubi alatt is van valami mousefix dolog?vagy csak simán az ami a beállításoknál van egérgyorsítás? esetleg mouse rate? (hz) változtatás van valamilyen módon?
-
PiciKenny
senior tag
Még 1 kérdés.hogy lehet a bejelentkező képernyő témáját módosítani? ne az a "csúf" legyen.
eddigi ubinál ezt simán lehetett változtatni "adminisztráció -> bejelent. kép." most semmi ilyen nem jön be. csak hogy magától lépjen be, vagy jelszó stb.. :S -
PiciKenny
senior tag
Sziasztok
Hogy lehet a hangnál kivenni azt a szercegést ?:S mert pl AC3 5.1ben nagyon zavaró, s mp3 lejátszásnál is.8 Channels ALC889A Audio controllerről lenne szó. -
PiciKenny
senior tag
még egy kérdés.
Ha ugye fent van az xp majd arra rá külön partíción az ubi, egy 3.ra fel tudom rakni a win7et hogy ugyan úgy ki lehessen választani a boot folyamán melyik induljon el? pontosabban nem fogja elcseszni a grupot? -
PiciKenny
senior tag
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok
Hogy lehet az x serverrel bánni? nvidia.run akarom futtatni (hivatalos oldalról leszedett fájlt)
oké hogy sh xy.run behozza hogy x izéba futtassam, mikor átváltok az xre, tök mind1 mit írok nemjó, mert mindig valami jelszót kér, beírom amit kell és akkor is :S vissza hogy lehet menni a gnomera? :/ -
PiciKenny
senior tag
válasz
ntomka #30789 üzenetére
Netre felmentem, leszedtem az isot (hivatalos oldalról) de már régebben, és ezt a 10.04est. majd most felraktam wubiból, és mikor már minden kész telepítő next stb. akkor kiírja amit leírtam és azt akarja letölteni...wtf? de most megint leszem, hátha telepítő bug volt vagy a fa.. tudja.
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok
grrr... wubi 10.04 32bit. telepítése már több mint 1 órán át zajlik, mert letölti a "lucid-destop-i386.iso"-t..igen de qva lassan jön, sőt most 634,3mb nál már áll egy jó ideje .. :S ötlet? pl 64bit-et felrakom wubiról ott meg alapban valami hibát írki hogy nézze meg az xy helyen a naplófájlt. hát köszi. eddig semmi baja nem volt a kiírt isoval.mod: leszedem megint a hivatalos oldalról, de csak mountolom és úgy wubi hátha megy.
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy napokban 1ik havernak kellett gépére Ubit felrakni, bejön a boot, majd a lila háttér, majd villog pár mp ig a kurzor, és "kábel nincs bedugva" felirat a képernyőn, magyarul kikapcsol a monitor, telepítéskor ez miért van? oO -
PiciKenny
senior tag
Sziasztok
Wondershaper-t hogy lehet beüzemelni ? -
PiciKenny
senior tag
Sziasztok
van aki rendesen 5.1-re tudta bírni a ALC889A- hangkariját?( p32-ds3 )
Filmeknél hogy a rákba rakom rá az 5.1et?win alatt vlcben simán rámentem hang-> 5.1 azt kész
esetleg milyen lejátszó adja be rendesen a full házimozit?
Oké hogy van a hangbeállításokban analóg 5.1 meg minden, de pl. a sub nem mindig szól, csak stereo duplex vagy miben (win alól írok nem tudom fejből ). Alsa mixer mellesleg.
Ötlet valakinek? -
PiciKenny
senior tag
Sziasztok!
Olyan dolog érdekelne engem, hogy hogy tudom vagy pontosabban mivel, megcsinálni hogy a Linux partíciót lássa a win7 olvasson róla (pl.film,zene, ISO) DE ne írhasson rá, mivel az a partíció ext4 nem akarom hogy töredezetté tegye a lemezt. Válaszotokat előre is köszönöm! -
PiciKenny
senior tag
Hali!
rhythmbox miért nem játszik le minden mp3at? mert van amit visz van aminél meg csak úgy megáll? vagy esetleg beállítás probléma? oO -
PiciKenny
senior tag
válasz
AronQuercus #24889 üzenetére
intel honlapján nincs linuxra driver? melyik ubit használod?
-
PiciKenny
senior tag
válasz
Speeedfire #24887 üzenetére
fennt van a 2ö csomagkezelőből telepítve, de hol van ez a beállítás?
-
PiciKenny
senior tag
Szép jó estét!
Olyat kérdeznék csak, hogy milyen progi van még ubira a rhythmboxon kívűl ami támogatja az átvezetést(5-10mp) ? kéne házibuliba -
PiciKenny
senior tag
Sziasztok
Olyan érdekelne engem hogy melyik tűzfalat ajánltok ubira, s hogyan tudom beállítani a portokat qtorrentre amsnre hogy maxal töltsön le és fel? Előre is köszönöm. -
PiciKenny
senior tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni?
1. DualView érdekelne, hogy tudom megoldani, hogy ugye a filmeket le tudjam játszani TV-n.Nvidia karim van ( 9600GT ) az Nvidia X serverben van hasonló megoldás, de ha bekapcsolom hogy 2 képernyő mikor átrakom nem jeleníti meg teljesen, hanem hiányzik egy pici csík a normál képből.
2.Milyen zene illetve film lejátszót ajánlotok ? Vlct szoktam, bár azon ratyi az EQ
Előre is köszi a válaszokat(most vettem a fáradtságot, hogy megint Ubit is használjak
)
-
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok hogy az ntfs többi particiómat autómatikusan csatlakoztassa az ubi hogy tudnám megoldani? mert ugye ha "sajátgépbemegyek" ^^ akkor utána csatlakozik csak..és pl volt már olyan gondom hogy a bejelentkező témát onnan futtatam restart majd nincs kép
mert ugye nem csatolta még hozzá a "D" meghajtót pl.. válaszotokat előre is köszönöm
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok DHCP-s nettel dinamikus IP címmel, vagy xpn van net vagy Linuxon
hogy hogy?
Meg 8.4et felrakom és hálózatnál -> disconnectedpedig elvileg automatikusan DHCP-n felismeri "elvileg" választ alőre is köszönöm
-
PiciKenny
senior tag
most visszaraktam 8.04 et azon se lett net kajak megorulok grrrr nemtudom miert nincs net disconnected et irkal ki 8.1ben..mikor dhcpbe van kapcsolva
mod : win alatt beraktam kozeprore mentem beallitottam h 30gb legyen a particio meg a tobbi, csinalt 1 tukorkepet a cdrol oszt kesz hamar felment..de a net grrrrrrrrr
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok, virtualbox : ubuntu vs xp érdekelne, csak azért mert telos cuccok xp alatt kellenének( pl. java uploader ), ubi lenne fenn, és xp kéne virtualboxra, ha jóltudom boxon is felkell majd setuppolnom az xpt ? vagy csak isot kell csináljak? v hogy megy ez? segítségeteket elöre is köszönöm
-
PiciKenny
senior tag
veszek üres cdt +dvd mentés irás, oszt go 8.1 ^^
-
PiciKenny
senior tag
hmm kivi leszek a 8.1 re remélem már jó lesz benne a nyomtatóm
mostani verzióval nyomtat nyomtat dolgozik kijön a lap üresen
xpn tökéletesen nyomtat :/
-
PiciKenny
senior tag
sziasztok ehhez mit szoltok? mi lehet a gond?
kép
sry a kép minöségért x)
-
PiciKenny
senior tag
sziasztok, web camhoz milyen drivert ajánlotok? sepia a cam.
mod: amsn egyszer észleli h van máskor meg nincs csatlakoztatva
-
PiciKenny
senior tag
meg nem nyomtat a nyomtató oO dolgozik dolgozik, aztán kijön az üres lap
-
PiciKenny
senior tag
sziasztok
hogy a rákba kell az asztalon az ikonoknak a nagyságát lejebbfenni?
ui: milyen rar kezelöt javasoltok?elöre is thx
-
PiciKenny
senior tag
lehet hogy azért akad be picit ,mert wina alatt fut a hl2dm
és azért korlátozza vagy foglamamnincs még..nemértek hozzá x))
és akad néha mikor olyan területre megyek, win alatt no probléma
gondolom vagy driver (csomag) vagy valami nincs jól beállítva..shaderes dolgok kivannak pipálva wineben. azzal nemhiszem, hogy gond lenne -
PiciKenny
senior tag
válasz
Major Major #9854 üzenetére
oké megvan köszi.
meg még 1 kérdés..tudom agyon rágott csont megminden..de..
mivel semmilyen drivert nemraktam fel nvidián kívül.(envy) wine+doors steam-> hl2dm és akad néha.. mondom mia szösz..nemlehet h valami külön csomag kellene az alaplaphoz? ( info adalapomban ) -
PiciKenny
senior tag
válasz
Major Major #9852 üzenetére
köszi gparted <- holtalálom amugy? mert csak terminálban parancsként fut
v csak én vagyok már ennyire álmos ? x))))
ui: nagyon gyorsan kész lett ugy 2mp..nem fura picit? (beállítottam hogy ntfs, meg h full méret, és alkalmaz) és páff kész oO
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok, ha van még 120gb helyem, ( üres particiónátlan ) ubuntu alatt szeretném megformázni ntfsként, de milyen progival? ti mit mondtok?
-
PiciKenny
senior tag
ö párdon a sok kérdezésért, de az zavar nagyon linuxban, hogy msnen, akik pl xpt használnak..ROHATT LASSU A file csere
mit kellene állítani?gondolom port gond vagy nemtom
ez nagy segítség lenne
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok, nemtudom h itt kell-e ezt a kérdést felrakni, de ubuntun, wine doors, nál oké indul a steam, csis..de ..nincs hang
valaki próbálkozott már ilyennel? tudom tudom..használjak xpt..bla bla..de nekem xp ből csak a CS kell
elöre is köszi a segítséget! -
PiciKenny
senior tag
Sziatszok, ubuntun 9600gt driver fennvan..de 1280ban 50hz van
nemlehetne ezt átálítani?
-
PiciKenny
senior tag
Hát ez vicc..megint nincs net..egyszer xpn van 1 szer meg linuxon
-
PiciKenny
senior tag
Üdv megint
Sry a noob kérdésekért..csak érdekelne egy olyan csomag amivel az integrált hang karimat 5.1 be tudom szólaltani
tudnátok ien csomagot ajállani?
elöre is köszönöm
Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest