- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok!
(Azért írok ide, mert anno ezzel kapcsiban is itt kérdeztem, ellnézést érte, ha nem találtam el a fórumot)
Fontos lenne nagyon!
Windows XP, és Kubuntu volt egymás mellett egy winyon (két particion) Oprendszerek, anno azt javasolták itt, hogy a Grub-ot tegyem fel, ami "menedzseli" a két Oprendszerbe való bejelentkezést.
Nos letöröltem a Kubuntut és formáztam a particiot, nekem anno azt mondták, hogy akkor le is megy a Grub, de most itt van a gépenés azt írja ki, hogy Error 22
kéne a gép az xp fonti sulis doksik vannak rajta, Ha tudom, hogy ez a Linux bosszúja, akkor meghagytam volna... Késő bánat
Segítsetek ha tudtok, nem tudom használni a gépet, vagy hogy töröljem le a Grubot.Köszönettel: Blaces
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch V2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest