Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Tanulság: ne töröld le a linux-ot! (ha nem tudod, hova kerül és mit csinál a boot-manager.)

"Ha tudom, hogy ez a Linux bosszúja, akkor meghagytam volna" - a Win is felülírja a saját boot-managerével az MBR-t, akkor a linux miért ne tenné? Csak az Ubi kedvesebb, megkérdezi, hogy akarod-e

-
escape
aktív tag
Én itt olyat olvastam, hogy veszed az xp telepitőt, hibajavitókonzolt megnyitod, és fixmbr parancsot kiadod, ezzel asszem meg lehet szerelni. igy csak XP marad.
De ha kicsit viszábbolvasol megtalálod.Meg is van:
DarkArchon
"Bent hagyod az XP-s vinyót, majd az XP CD-jéről bootolsz és a Javítókonzolt választod. Beírod a rg.(gondolom rendszergazda) jelszavad, majd kiadod a fixmbr parancsot és helyrerakja a vinyód MBR-jét."
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest