Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Tanulság: ne töröld le a linux-ot! (ha nem tudod, hova kerül és mit csinál a boot-manager.)
"Ha tudom, hogy ez a Linux bosszúja, akkor meghagytam volna" - a Win is felülírja a saját boot-managerével az MBR-t, akkor a linux miért ne tenné? Csak az Ubi kedvesebb, megkérdezi, hogy akarod-e
-
escape
aktív tag
Én itt olyat olvastam, hogy veszed az xp telepitőt, hibajavitókonzolt megnyitod, és fixmbr parancsot kiadod, ezzel asszem meg lehet szerelni. igy csak XP marad.
De ha kicsit viszábbolvasol megtalálod.Meg is van:
DarkArchon
"Bent hagyod az XP-s vinyót, majd az XP CD-jéről bootolsz és a Javítókonzolt választod. Beírod a rg.(gondolom rendszergazda) jelszavad, majd kiadod a fixmbr parancsot és helyrerakja a vinyód MBR-jét."
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest