Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
törölt tag
szerintem elég kevés program van, aminek nicnsenek függőségei. ha másért nem, de a GUI valamilyen gtk vagy qt lib-re épül. de az LTS lényege az, hogy a stabilan felépített programcsomaghoz biztonsági frissítéseket kapsz.
egyébként ez egy ilyen dolog, nem látsz bele a fejlesztésbe, én sem. nem tudjuk, hogy miért működött még akkor és utána miért nem. megcsinálják, egy hónap múlva már használhatod is. egyébként ha nagy problémát okoz, akkor felvehetted volna a kapcsolatot az adott somag(ok) fejlesztőivel, és utánajárhattál volna. vagy egyáltalán megkereshettél volna egy fejlesztőt, hogy oldja meg számodra, stb. ez egy nyílt rendszer, amit mindenki úgy fejleszthet, ahogy szeretné, és tovább is adhatja. ha neked nem tetszik a fejlesztési irány, akkor két dolgot lehet tenni: vagy megpróbálsz belefolyni, és formálni a rendszert, vagy keresel mást, ami számodra megfeleően működik.egyébként engem is zavar például, hogy nem működik rendesen a videóhívás msn meg gtalk alatt, de elfogadom, hogy a fejlesztőknek ez nem prioritás, ezért nem foglalkoznak vele annyit. ha értenék hozzá, akkor megpróbálnék tenni ellene, de mivel csak egy felhasználó vagyok, így nem tudok mit csinálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest