Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Aktív témák
-
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
az LTS lényege az, hogy a stabilan felépített programcsomaghoz biztonsági frissítéseket kapsz
Biztos vagy te ebben? Csak és kizárólag biztonsági frissítéseket jelent az LTS?
egyébként engem is zavar például, hogy nem működik rendesen a videóhívás msn meg gtalk alatt, de elfogadom, hogy a fejlesztőknek ez nem prioritás, ezért nem foglalkoznak vele annyit.
Elfogadod vagy elviseled? Mert mit tudnánk csinálni mást? Én felhasználó vagyok nem fejlesztő. Én csak várni tudok. De azt azért tudom, hogy a WIN XP elmúlt 10 éves és én még nem láttam benne lecseszni frissítésekkel-fejlesztéssel semmit. Csak javult és ma is jól használható. Az Ubuntuban ezzel szemben egy sor dolgot újra és újra elcsesznek. Nem működnek olyan dolgok, amik már az előző verziókban üzembiztosan mentek. Most mondhatod, hogy ingyen van meg ilyenek, de ez nem magyarázat a jelenségre. Most is ezzel az Unityval pöcsölnek, amikor az egész még egy bughalmaz. Először ki kellene javaítani az összes nagyobb hibát. Aztán a kisebbeket is. Ha ez megvan, akkor jöhet a csicsamicsa. Szerintem. De az én véleményem nem mérvadó. Én csak egy süket egységsugarú felhasználó vagyok az együgyű kis butuska kívánságaimmal...
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Hyundai, Kia topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi