Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
Nah, a Lubuntu alapértelmezett PCManFM-et kipróbáltam, nagyon jó. Gyors, működik a vissza gomb, és még a menüt is lehet tallózni mappaként, így progik indíthatók vele. A filmekhez csak default ikon van, előnézeti kép nincs, a gyorsaság miatt gondolom.
Van terminál, hely megnyitás, mappa nyitása rendszeergazdaként. Ikonméretek frankón állíthatók. Két panel az nincs, viszont vannak tabok, olyan, mint egy total commander egy oldallal
Sajna szöveges doksikat (.txt is) terminálban akarja futtatni, csak jobb klikkre nyitja leafpaddal.
Tux Commandert is néztem, elég jónak tűnik, lehet kétpaneles megoldásra ez a jobb, Nautilust erre meg nem erőltetem
hallari: 'oszt sudo volt-e, vagy "sudo su"? az kell mindenhez szinte...
Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajna szöveges doksikat (.txt is) terminálban akarja futtatni, csak jobb klikkre nyitja leafpaddal.