- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Szia!
THX!
Mindenki: Egy kis félreértés volt ATI ügyben mert én az Ubuntuban lévő zárt meghajtókból raktam fel mert azt ajánlotta...
Ezekután nem lett se kép se hang (fekete képernyő)... Én meg azt hittem a hülye fejemmel, hogy amit akkor felraktam az az fglrx... 
Utána úra raktam a Vista mellé és következő újraindításnál (úgy, hogy nem configuráltam a GRUBot kaptam egy ilyet:GRUB Error: 17
Gondolom ha nem lenne a Vistám, és az egész lemezt megkapná az Ubuntu akkor nem lenne ilyen gond?
Akkor mégegyszer!
Melyiket válasszam?:1. A Zárt meghajtós dolog kilőve!
2. fglrx
3. Automatix2 vagy Envy
4. Az ATI.com-ról letölthető 8.2-es driverÜdv. core2
Aktív témák
- Macrodroid
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- EA Sports WRC '23
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ezekután nem lett se kép se hang (fekete képernyő)... Én meg azt hittem a hülye fejemmel, hogy amit akkor felraktam az az fglrx...