Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: R.I.P.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
válasz
rybank
üzenetére
Hallottam vmit, h ez csak rejti... nem tudom. FF-el 7-es óta rengeteg bajom volt, inkább lemondtam pár hasznos kiegről, Chrome így is gyorsabb, stabilabb.
Kernelt nem fordítanék, nem vok akkora májer
Sebesség amúgy rendben van, csak még 286-os időkből bennemmaradt, h ami nem kell, ne fusson. Értem én, hogy háttérben van, és gyorsabban indul... de pl. bluetooth-ot havota 2× nem bánom, ha lassan indul...
Music store lens, meg midi lejátszó sem hiányzik, automata backup és frissítés minek nekem? Megoldom manuálisan, nekem tetsző időben. Apróságok, de ilyen vagyok
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sebesség amúgy rendben van, csak még 286-os időkből bennemmaradt, h ami nem kell, ne fusson. Értem én, hogy háttérben van, és gyorsabban indul... de pl. bluetooth-ot havota 2× nem bánom, ha lassan indul...