Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Pont most próbálgatok egy 11.10-et virtualboxban. Az utóbbi időben leginkább ssh-n keresztül volt közöm Deb-hez és Ubuntuhoz is, így nem voltam teljesen képben a gui milyenségével.
Megrögzött OS X userként azt kell, hogy mondjam ez egy nagyon jó irány. Az egész rendszeren érződik az átgondoltság és az összeszedettség.
Az államat kerestem a Software Center és a One összeszedettségétől. Nyilván a SC-ben még vannak csúnya ikonok és van pár dolog amit másként csinálnék, de ettől függetlenül ez egy olyan rendszer, amit nyugodt szívvel adnék akár Édesanyám kezébe is. Szép jól kezelhető intuitív lett a rendszer.
Még nem ástam bele magamat a guiba annyira, de elsőre sokkal egységesebbnek tűnik mint egy Win7.
Belegondoltam, hogy anno mi is várt gui gyanánt 10-11 évvel ezelőtt egy Debianon (nem tudom, hogy már Woody volt-e
). Nagyot változott a világ Linux desktop vonalon.Viccen kívül rákívántam egy jó öreg Thinkpad-re, valamilyen kis SSD-vel és Ubuntuval második backupnak.

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nagyot változott a világ Linux desktop vonalon.