- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Aktív témák
-
válasz
Babetta-X
üzenetére
Miért sda7? ilyen sok partíciód van? Nem tudom, h itt is érvényes-e, mint windóznál, hogy 4 elsődleges lehet. Neten error 17-re azt írták, a sok partíció is dob ilyet. Nem tudom.
Azért -ha van mentésed- akkor én úgy csinálnám, h elöl windóz X GB, utána swap max. 1 GB és utána a root (home partícióval együtt). Esetleg Kubi helyett Ubit próbáld. A neked megfelelő, 32 bitest szedted le? Mondjuk ha architektúra nem tetszik, azt kiírja. Itt is van telepítő lemez tesztelése, futtasd. Live módban elindul amúgy USB-ről? Esetleg nincs raid bekapcsolva?
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest