Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
MacCaine #43231 üzenetére
értem... nem tudom milyen cipőben járt 10 éve a linux, de jelenlegi helyzetben én javaslom több "gyengébb" géppel rendelkező páciensemnek, hogy tegyen linuxot. Ne szórakozzon win7el. pláne azok, akik csak neteznek meg facebookoznak... max fényképeket tárolnak. Amint beletanulok kicsit terjeszteni fogom... Én magam sajnálom, hogy nem ismertem meg előbb a linuxot... ez egy nagyon összetett, néha varázslást igénylő (alap felhasználásnál nem), de baromi jó dolog... szerintem...Én élvezem minden percét a tanulásának...
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest