Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
bsanya
üzenetére
Igazából egyéni igények kérdése, hogy mi az, ami nincs.
Nekem konkrétan a java csípi a szemem, az én esetemben. Van egy futtatható jar keretrendszer, amit a munkámhoz használok. Abban van megírva.
Linux alatt nagyon csúnya kinézete van és több funkció nem akar működni, vagy nem úgy ahogy kellene (pl. nyitnia kéne bizonyos műveletekhez egy internet címet, de nem tud linux alatt). Mondjuk ez sztem inkább annak köszönhető, hogy win-re lett írva, aki fejleszti azt veszi alapul.
Ezen kívül minden megvan rajta, amire szükség lehet. A játékot kivéve, de amúgy se vagyok nagy játékos, csak 1 játékra vagyok rákattanva, az kicsit zavar, hogy amikor rá akarok menni vissza kell váltanom win-re
Átlag usernek minden megvan, sőt, még annál több is.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest