- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tropico
tag
válasz
vilmaboy #42406 üzenetére
Na megnéztem ennek az FS Amilo l7320 laptopnak a tulajdonságait. Hát ez a VIA PN800 vga nem egy értelmes dolog. 64 MB memória nem sok, de elvileg elég egy minimal ablakkezelő használatához. A laptopban elvileg 512MB DDR (400Mhz) ram van ebből még a vga 64MB-ja lejön és a többit használja maga az oprendszer 448MB-ot. Tehát ha jól számoltam ennyiből kell gazdálkodnia az oprendszernek.
Ehhez a géphez én a Crunchbang vagy a Puppy
javasolnám, de ha mindenáron valami nagyobb kell akkor előtte egy memóriabővítés min. 1G-re. Ubuntu és társai 1Gb-tól érzik jól magukat. Az ubuntu.hu keresőjébe beírod a laptopod tipusát elég sok solgot találsz róla.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest