- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Nya. Azon a gépen bármelyik verzió elmegy, a sima Unity-s Ubuntu vagy a kubuntu ajánlott, de bármelyiket elbírja.
A windóznál mindenképp gyorsabb a rendszer, bootolás, és működésileg is. Az ablakok megjelenési sebessége meg álítható, ha nagyon sebesség kell, akkor meg lepusztítod róla a csicsát, és rakéta. (A tour-hoz meg, annyira azért tényleg nem gyors, max. SSD_vel)
64 bites ajánlott amúgy, a gép is megfelel hozzá.
A partícióméret attól füg, mit raksz fel hozzá. Nekem a Kubuntu full extrásan, mindennel (3gb levéllel) foglal 12Gb-ot, és ez már nagynak számít. Van egy 30Gb-os partíciója, csókolom.
Számolj mellé még (4Gb RAM esetén) egy 8Gb-os swap partíciót (elvileg a fizikai memória kétszerese illik), de igazából 4Gb is elég, meg nekem még amióta 4Gb RAM-om van, nem nagyon nyúlt a swaphez. (Most néztem, hogy a 11.10 -es KUbuntunak nagyobb a RAM fogyasztása... 1,25GB-ot eszik böngészővel... a Win7 meg két gigát
)
VGA driver, az videokártyától függ... valóban szoktak lenni anomáliák, de a legtöbb esetben azért át lehet hidalni. A 4250 meg nem egy vadiúj kártya, szerintem azt már vinni fogja az ATI driver.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest