Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
G4bi89 #42023 üzenetére
Én Oneric-en tudtam a Gnome panelra rögzíteni programokat! Az lehet, hogy nem a Unity mellett.
Sajnos a Unity nem igazán testre szabható. A 2d-t eléggé szét tudtam szedni, de előfordult, hogy beállításokat nem jegyez meg (ilyen pl.: amikor a menüjét fogod és teljes képernyőre dobod). Máskülönben az összevonások, és a mindent egy helyre rakunk dolog nekem tetszett. A konfigurálhatóság nem. Plusz van száz és egy dock amit telepíthetsz. Tudom, hogy a Unity szerves része a dock, de megcsinálhatnák, hogy más programokkal is együttműködjön a dash.(#42025) Kendek A Synaptic nálam azért van fenn, mert apró dolgokat tudok vele törölni. Például a gnome-time-admin-t tudom felhozni, de ezer ilyen apró dolgot töröltem. A szoftközpont ezt nem tudja.
(#42026) hcl Mit takar ez az "Abevjava" valami APEH dolgot hozott ki a Google. Nem mertem tovább olvasni!
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 2042
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Bundle topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest