- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Na király köszi

Most probálgatom az Unity -t eddig 10.04 volt fent illetve 1hete megnéztem magamnak a Linux Mint ~ Lisa -át.
Eddig az tűnt fel, hogy jó lehetne de mindig ott van valami kis apró dolog ami idegesítő.Lisa Unity -ben ha szabad így fogalmazni az tetszett, hogy bal felső sarokba vittem az egeret és egyből feldobta a felületet míg itt ubiban kattintani kell.
Amitől *** kapok azaz egybevont menü. Lehet megszokom de iszonyat idegesítő meg értesítésgyűjtő terület hiánya. (igen láttam valahogy odalehet varázsolni) Indikátorok sorrendje sem változtatható!?
Az új szoftverközpont is a halálom első dolgom volt a synaptic felpakolása.
Opera ikont is kitettem a dockra és nem jelent meg szóval vannak még apró bugok. Igaz hála mindenre van megoldás. [How to add Quicklists for Opera in Unity]Talán LTS verzióra összedobják annyira, hogy ezek az idegesítő dolgok eltűnnek.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs