Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
kiskaktusz
üzenetére
A parancssor nem programozás, még véletlenül sem, és nem is kellenek hozzá programozói ismeretek (egyébként winnyózon is egy csomó dolog egyszerűbb parancssorból, mint grafikusan, meg van, amit másképp nem is lehet).
Sok esetben én sem értem pl. teljesen, hogy az adott parancssoros cucc mit csinál, de tudom használni (értsd crtl-c a böngészőből, beilleszt a terminálba, lefut, örül).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest