- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Én még elég új vagyok itt, néhány éve próbáltam az ubuntut, akkor is itt kértem segítséget, sajnos akkor még sok windowsos dolog volt ami miatt muszáj voltam végül xp-t választani, de a helyzet mostanra megváltozott, jött a win7 is közben szóval most jött el az idő az ubuntuhoz

Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1: Gyorsabb lesz az ubuntu a mostani gépemen (a64 3000+, 2*512mb ram, Nvidia 7600gs videókártya) bootolás és működés szempontjából mint a win7?2: Ha a winchesteremen lévő partíciókat ntfs-ben hagyom, és csak egy partíciót alakítok át a linuxnak akkor ez gyorsaságban/használhatóságban rosszabb lesz, mintha minden partíciót átalakítanék iinuxosra? (a többi partíción csak zenéim, képeim és hasonló dolgok vannak.)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest