- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Na, megint agymenés... Telepítettem 11.10 Kubit.
Ami eddig a legnagyobb bajom, hogy TV-nek nincs hangja. 10.04-gyel volt, Tvtime-al legalábbis. Ebben a dögben meg még bemenetválasztó sincs, felismeri a Realtek ALC888-at, és OK, van kimeneti, meg bemeneti hangerő, csókolom. Mondjuk én hiányolom esetleg a tuneren levő "kártyát " is... Alsamixerben benyomkodtam, hogy Line-In, rögzítés, stb., de semmi.
(Ja, emiatt lehet
mixer: find error: Siker
mixer: Can't open mixer default, mixer volume and mute unavailable.
mixer: Can't open device default/Line, mixer volume and mute unavailable. )A másik, nem hiszitek el, VDPAU. Szerintetek megy? VLC kiírja, hogy használja, mplayer is, prociterhelés meg 30-50-60% HD filmmel...
Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- SzoftverPremium.hu
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest