Aktív témák

• pocokxx

Közösségépítő

Sziasztok!

Nem használom sok mindenre az ubuntu-t, de amire használom, az sem működik tökéletesen.... 10.10 (Maverick) OS-t használok jelenleg, és gondoltam most nem teszek fel semmi féle messenger klienst, hanem használom az empathy-t, ami alapból benne van. Nem is volt vele semmi gond egészen tegnapig. Akkor hiába próbáltam bejelentkezni, nem volt hajlandó. KB. 5 percig vagy még tovább "pörgött" a bejelentkezés folyamatát jelző kis ikon, de nem történt semmi. Akkor eddig használtam az Empathy-t gondoltam... Felrakom az emesene-t (1.61 verzió, mert a 2.xx nattyn nagyon bugos volt), amit eddig mindig gond nélkül használtam, és a jelenség ugyanaz(!!)... Bejelentkezéskor sokat vár, és be sem jön, de ha elindítom újra, akkor megjelenik egy új megnyitott emesene, és bejelentkezik, de nem látja az ismerősöket. Harmadszorra talánbejelentkezik normálisan... Közben a legelső még mindig próbálkozik, és csak a feladatkezelőből tudom bezárni... Routert próbáltam újraindítani, nem segített. Más klienssel még nem próbáltam, de gondolom itt más galiba lehet, ha kettő különbözővel ugyanazt produkálja.

Ötlet?

Aktív témák

Hirdetés