- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem használom sok mindenre az ubuntu-t, de amire használom, az sem működik tökéletesen.... 10.10 (Maverick) OS-t használok jelenleg, és gondoltam most nem teszek fel semmi féle messenger klienst, hanem használom az empathy-t, ami alapból benne van. Nem is volt vele semmi gond egészen tegnapig. Akkor hiába próbáltam bejelentkezni, nem volt hajlandó. KB. 5 percig vagy még tovább "pörgött" a bejelentkezés folyamatát jelző kis ikon, de nem történt semmi. Akkor eddig használtam az Empathy-t gondoltam... Felrakom az emesene-t (1.61 verzió, mert a 2.xx nattyn nagyon bugos volt), amit eddig mindig gond nélkül használtam, és a jelenség ugyanaz(!!)... Bejelentkezéskor sokat vár, és be sem jön, de ha elindítom újra, akkor megjelenik egy új megnyitott emesene, és bejelentkezik, de nem látja az ismerősöket. Harmadszorra talánbejelentkezik normálisan... Közben a legelső még mindig próbálkozik, és csak a feladatkezelőből tudom bezárni... Routert próbáltam újraindítani, nem segített. Más klienssel még nem próbáltam, de gondolom itt más galiba lehet, ha kettő különbözővel ugyanazt produkálja.
Ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest