Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
aag
őstag
Van egy érdekes gondolatom:
A TWINKLE nevű programmal szoktam telefonálni a VoipCheapCom előfizetésemmel. Szép, telt hangja van és engem is jól értenek. Probléma nélküli megy minden. Tehát jó használni. Viszont arra gondoltam hogy amikor címet, telefonszámot, vagy egyéb felírandó adatot diktálnak be, akkor nem írom fel, nem terhelem az illető idejét, hanem nyomok egy "REC"-et és felveszem a beszélgetésnek ezt a részét, majd a telefon után kényelmesen van időm visszahallgatni (esetleg többször is), megállítani, majd újból elindítani a felvételt és kijegyzetelni. Igen-ám, de nem találok ilyen alkalmazást. Talán nincs is, nemtudom. Viszont találtam egy oldalt, ami sajnos túl bonyolult nekem.
Segítsetek légyszíves!

Aktív témák
- PC Játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest