Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
aag
őstag
Van egy érdekes gondolatom:
A TWINKLE nevű programmal szoktam telefonálni a VoipCheapCom előfizetésemmel. Szép, telt hangja van és engem is jól értenek. Probléma nélküli megy minden. Tehát jó használni. Viszont arra gondoltam hogy amikor címet, telefonszámot, vagy egyéb felírandó adatot diktálnak be, akkor nem írom fel, nem terhelem az illető idejét, hanem nyomok egy "REC"-et és felveszem a beszélgetésnek ezt a részét, majd a telefon után kényelmesen van időm visszahallgatni (esetleg többször is), megállítani, majd újból elindítani a felvételt és kijegyzetelni. Igen-ám, de nem találok ilyen alkalmazást. Talán nincs is, nemtudom. Viszont találtam egy oldalt, ami sajnos túl bonyolult nekem.
Segítsetek légyszíves!

Aktív témák
Hirdetés
- Furcsaság a Monster Hunter Wilds körül: több DLC = jobb teljesítmény?
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Formula-1 humoros
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- iPhone-t használók OFF topikja
- Spotify
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs