Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
dbius
veterán
"Érdekes" problémám akadt: A firefoxban (6.0.2) a kiegészítők hangja elnémult. Tehát hiába van beállítva bármelyik kiegészítőnek hangjelzés, egyszerűen nem működik, nem játsza le adott helyzetben a hangjelzést. (pl. gmail manager érkező email esetén, noscript blokkolás esetén, stb...)
Minden jól van beállítva, nincs hibaüzenet, konzolból történő indítás esetén sem. Lehet, hogy firefox verziófrissítés okozta, nem tudom, de megnémult. Youtube-nak, oldalaknak van hangja, azzal nincs gondom, csak a firefox alá telepített kiegészítőim némultak el.
Keresgéltem a neten, de friss bejegyezéseket ezzel kapcsolatban nem találtam, csak 2009-eseket.
Más nem tapasztalt hasonlót?
ill. firefoxnak nincs valami logja, amibe bele lehetne nézni? (~/.mozilla könyvtárat átnéztem, ott nem találtam olyan .log fájlt, amitől okosabb lennék, ill. rendszer logokban sem)
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest