Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: 2025, zárás
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Nem mondom, hogy lehetetlen bármiféle hiba, csak emlékszem az ati féle backfill problémára a 9.04-től eredően, és ugyanez az érzésem akkor, amikor két ati-s laposon most látom jól működni a bubity-t, miközben egy inteles alapúnál meg panaszkodsz, hogy nem stimmel.
Amiről beszélsz, az gyakorlatilag egy többé-kevésbé ~1.0-ra összerakott interfész. A maverickhez hasonlóan itt is lehetnek idióta függőségi beállítások, bár amit te akartál kivitelezni, az szerintem inkább szétbuherálása a rendszernek. Én ezzel nem kísérletezgetnék többek közt amiatt sem, mert inkább csak használnám a rendszert, bármennyire is háklis lennék az indicatorokra -- mondjuk ezt az ellenérzést én kapásból nem értem, de nem kötekedésképpen. Ezt kicsit túlzó lenne a választási lehetőségek csorbulásának betudni, inkább azt mondanám, hogy az elképzeléseidhez kevésbé passzoló függőségi rendszert kaptál.
Arra meg érleld magad, hogy gs-hez már készül az indicator support... ez van.
(#36696) ntomka nem erőltetek semmit, csak próbálom értelmezni a jelenséget. Eddig nem sikerült, illetve hát amit látok, az nem érvek összefogott rendszere, inkább csak sokféle ellenérzés találkozása

(#36697) aag eddig még semmi meggyőzőt nem mondtál, ami valamennyire is igazolná a meglátásaidat, de akkor télleg hagyjuk.
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Napelem
- Energiaital topic
- Gitáros topic
- Androidos fejegységek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő