Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
frescho
addikt
Egy touchscreenel kuzdok maverik alatt. Itt nincs calibrate_touchscreen, mint mar masnak is javasoltatok. A kepernyo szelen korben van egy csik, amit nem erzekel. Az eszkoz egy Asus R2H. Amit eddig probaltam;
- Az xinput szerint 0-4000 a ket szelso ertek beallitasa
- Az xinput teszt modjaban az tapasztaltam, hogy ez nem igaz, nagyjabol 200-al kevesebb minden iranyban.
- xorg.conf-ban xmin, xmax, ymin es es yman beallitasok nem valltak be.A kerdes:
Hol lehet kalibralni Ubuntu alatt? Az xiniput elvileg kepes ra, de nem jottem meg ra hogyan. Esetleg ha van valami mas megoldas, az is erdekel.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest