Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
RBJ
addikt
Annyira megvagyok szokva a win el , hogy inkább nem piszkálom a linux tuzfalát vagy lehetőségeit. csak védve leszek.
telepítettem az iplist ezek alapján.:
sudo wget http://iplist.sf.net/sources.list.d/maverick.list -O /etc/apt/sources.list.d/iplist.listsudo apt-key adv --recv-keys --keyserver keyserver.ubuntu.com C6E3D905C8BCD56BB02E6E0B39456311108B243F
sudo apt-get update
sudo apt-get install iplistannyi gondom van, hogy ez nem a legfrissebb 0.28 csak . ennél meg van frissebb.
[link] innen leszedtem a 0.29 t kicsomagolom és nem igazán kapisgálom a telepítését. van még egy jar file ha jól tudom telepítő file de nem boldogulok.
itt egy install leírás benne de nem tudom értelmezni, hogyan kell állományból telepíteni.[link]
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest