Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
hello!
ubuntu 10.10 alol szeretnek wine segitsegevel egy ventrilo nevezetu exe-t inditani. neztem a hivatalos oldalon, hogy nincs meg linuxos kliens, de mas forumban lattam, hogy valaki igy wine-n keresztul hasznalja.
na szoval felraktam winet, aztan inditanam a ventrilo.exe-t es egy ilyet dob:The file '/media/8C78D2C078D2A86A/Program Files/Ventrilo/Ventrilo.exe' is not marked as executable. If this was downloaded or copied from an untrusted source, it may be dangerous to run. For more details, read about the executable bit.
meg egy linket, hogy executable bit.
megprobaltam chmoddal jogosultsagot adni a ventrilo.exe-nek, de sajnos nem akarja, mindig ez marad:
-rw------- 1 joker joker 561152 2003-12-22 15:36 Ventrilo.exeha valaki tudna segitene, azt elore is koszonom.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Tea
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest