Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
hello!
ubuntu 10.10 alol szeretnek wine segitsegevel egy ventrilo nevezetu exe-t inditani. neztem a hivatalos oldalon, hogy nincs meg linuxos kliens, de mas forumban lattam, hogy valaki igy wine-n keresztul hasznalja.
na szoval felraktam winet, aztan inditanam a ventrilo.exe-t es egy ilyet dob:The file '/media/8C78D2C078D2A86A/Program Files/Ventrilo/Ventrilo.exe' is not marked as executable. If this was downloaded or copied from an untrusted source, it may be dangerous to run. For more details, read about the executable bit.
meg egy linket, hogy executable bit.
megprobaltam chmoddal jogosultsagot adni a ventrilo.exe-nek, de sajnos nem akarja, mindig ez marad:
-rw------- 1 joker joker 561152 2003-12-22 15:36 Ventrilo.exeha valaki tudna segitene, azt elore is koszonom.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest