- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
j0k3r!
senior tag
hello!
ubuntu 10.10 alol szeretnek wine segitsegevel egy ventrilo nevezetu exe-t inditani. neztem a hivatalos oldalon, hogy nincs meg linuxos kliens, de mas forumban lattam, hogy valaki igy wine-n keresztul hasznalja.
na szoval felraktam winet, aztan inditanam a ventrilo.exe-t es egy ilyet dob:The file '/media/8C78D2C078D2A86A/Program Files/Ventrilo/Ventrilo.exe' is not marked as executable. If this was downloaded or copied from an untrusted source, it may be dangerous to run. For more details, read about the executable bit.
meg egy linket, hogy executable bit.
megprobaltam chmoddal jogosultsagot adni a ventrilo.exe-nek, de sajnos nem akarja, mindig ez marad:
-rw------- 1 joker joker 561152 2003-12-22 15:36 Ventrilo.exeha valaki tudna segitene, azt elore is koszonom.
[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
hello!
egy olyan kerdesem lenne, hogy rakott-e mar valaki 'Consolas' nevezetu fontot ubuntura, es ha igen, akkor hogyan?
elore is koszonom a segitseget. -
j0k3r!
senior tag
hello!
ubuntun ti milyen html/php/css editort hasznaltok?
-
j0k3r!
senior tag
na vagyok megint, felment ubi beparticionaltam, minden jo volt, aztan felraktam az ati hivatalos oldalarol a vga drivert, az is szepen vegigment, aztan kovi restart ota csak konzol var, nem jon be a gui :/
mi a teendo ilyenkor?elore is koszonom a segitseget.
-
j0k3r!
senior tag
hello!
van egy 80gb-os vinyom, amire ubuntut akarnek rakni, meg egy 1tb-os amire xp-t.
a kerdesem az, hogy milyen sorrendben rakjam fel oket, illetve hogy ubuntunak milyen es mekkora particiokat ajanlotok? (meg hogy milyen filerendszerre formazzam)
elore is koszonom a segitseget.szerk: ilyen procim van, erre ugye mehet a 64bites ubi?
[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
tudom, hogy csak 50%-ban irok jo helyre, de a warcraft iii-nek nincs normalis (aktiv) topikja ph-n ha jol lattam. a kerdesem csupan annyi volna, hogy probalt-e valaki mar ubuntu alatt warcraft iii-zni wine segitsegevel, es hogy mire jutott?
a segitsegetek elore is koszonom. -
j0k3r!
senior tag
válasz
Neil Watts #23618 üzenetére
oke. koszi. toltom a "netbeans" nevut.
-
j0k3r!
senior tag
sziasztok!
ubuntura tudna nekem valaki valami javascript fejlesztokornyezetet ajanlani?
(a javascript kulcsszora tul sok mindent dob ki a synaptic es nem akarok hulyeseget felrakni)
a segitsegetek elore is koszonom. -
j0k3r!
senior tag
jo reggelt mindenkinek!
sikeresen megcsinaltam tegnap az ubuntu/xp rendszert, amit multkor kerdeztem.
az volna a kerdesem, hogy c++, html, css, javascript fejlesztokornyezet van-e ubuntura?
(php es sql egyenlore meg nem kell)a valaszotokat elore is koszonom.
-
j0k3r!
senior tag
válasz
CPT.Pirk #23148 üzenetére
nem emlekszem teljesen az otthoni gep konfigjara, reg voltam otthon, de valami ilyesmi:
amd athlon 4200+
2x512 mb ram ddr2
gf 7600gt
integralt hang, lan
+valoszinuleg rakok bele egy pci-os "wifi kartyat" ilyesmitszerk: a ram szerinted keves lesz? vga-hoz konnyu drivert talalni? (bar ugyis xp alatt jatszanek)
[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
szoval, akkor magatol csinal swap particiot? ha jol ertem:
15 gb ntfs win system
20 gb ext4 ubuntu system
45 gb ntfs - a 2 rendszer kozotti atvitelre
jo ez igy?szerk: melyik ubuntu verziot ajanlanatok egy kezdonek?
[ Szerkesztve ]
-
-
j0k3r!
senior tag
hello mindenkinek!
otthoni gepre szeretnek ubuntu/xp sp3 kombot rakni. valaki leirna nagyvonalakban, hogy mit milyen sorrendben kell telepiteni/beallitani? talaltam angol leirast, de a ti tapasztalatotok nekem tobbet szamit. elore is koszonom, ha valaki segitene.
szerk: formazott 80gb-os vinyora menne a cucc
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NBA és kosárlabda topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.