- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Aktív témák
-
harry
veterán
Képzeld olvastam, de ha be tudsz lépni a mappába parancssorban (én így értelmeztem), akkor egy *-gal elvileg le kéne fednie minden nevet, vagyis nem kéne a mappanevekkel foglalkoznia.
De ha nagyon nem megy, akkor formázhatod is (gpardet, fdisk), már, ha nincs rajta még hasznos dolog, vagy ami van, esetleg le tudod menteni (mert rendes fájlneve van, ez alapján gondolom: " gyökerében levő mappákat szépen beolvassa, de az itt található egyik bizonyos mappát se olvasni, se törölni nem képes,").Ha meg ennél is speciálisabb a helyzet, ne írd utána, hogy summa: egy konzolos törlés parancs kell; és nem ismered a parancsokat; most én honnan tudjam, próbáltad-e, ha egyszer erről nem írtál, márpedig ez pedig egy konzolos törlés parancs.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest