Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Ide is bírom,hát ha ti hamarabb tudtok választ adni a problémámra.Ma felraktam életem első Linuxát,mégpedig egy 64bites Ubuntu 10.10-et.Minden tetszik eddig,kivéve azt,hogy nem működik a net rajta.T-Mobile Broadband Stick E173-as a modem(Huawei).
Csupán CD meghajtóként és pendriveként látja az Ubi,semmi más.
A hálózati beállításoknál csináltam egy profilt,illetve leválasztottam a CD meghajtóként felismert modemet,ahogy írták egy másik oldalon,de mégis sehol semmi,a tálcán sokak által emlegetett hálózati kapcsolatok ikon nincs ott.
Fogalmam nincs mit tegyek,hisz azon nem működik a net,így közvetlenül nem tok segítséget kérni,ráadásul így még félig angol is a rendszer még(bár ez legyen a legkevesebb)Ha tudtok segíteni akkor köszönöm!
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest