Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
gooool
őstag
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Ide is bírom,hát ha ti hamarabb tudtok választ adni a problémámra.Ma felraktam életem első Linuxát,mégpedig egy 64bites Ubuntu 10.10-et.Minden tetszik eddig,kivéve azt,hogy nem működik a net rajta.T-Mobile Broadband Stick E173-as a modem(Huawei).
Csupán CD meghajtóként és pendriveként látja az Ubi,semmi más.
A hálózati beállításoknál csináltam egy profilt,illetve leválasztottam a CD meghajtóként felismert modemet,ahogy írták egy másik oldalon,de mégis sehol semmi,a tálcán sokak által emlegetett hálózati kapcsolatok ikon nincs ott.
Fogalmam nincs mit tegyek,hisz azon nem működik a net,így közvetlenül nem tok segítséget kérni,ráadásul így még félig angol is a rendszer még(bár ez legyen a legkevesebb)Ha tudtok segíteni akkor köszönöm!

Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest